19 februari 2008

Kommande inlägg..

Nu har det gått några dagar igen.. Igår fyllde Max en månad! Grattis gullegubben!


Max 1 månad 18.02.08

Jag har varit i Ekenäs sen lördag, och före det så var Maria hos mig en par dagar. Tack min älskade syster för att du finns! Och resten av familjen också! Vet inte hur jag skulle klara mig utan er!
Max med morfar och mormor

På lördag kände jag att det var dags för lite förändring efter alla omställningar i mitt liv. Iväg till frisören, och jag är mera nöjd än någonsin! Det blev halvkort och "rufsigt". Inte alls som bilderna jag hade med mig, eftersom jag har så självlockigt hår, men jag är ändå supernöjd! Maria tonade också mitt hår på fredag, så jag känner mig riktigt ny och fräsch!

Ny frisyr - äntligen!

Så har jag dessutom fått sova rätt gott i natt! Max somnade kl.00.00 ungefär, och vaknade första gången först kl.04.30. Jag matade honom och så vaknade han typ 7.30 och åt kl.8.00. För tillfället har jag ett försök på att försöka med matning 00.00, 04.00, 08.00, 12.00, 16.00 och 20.00. Sovandet och resten skulle kunna utgå från den här 4-timmars dygnsrytmen. Hela det här dygnet hittills har det iallafall fungerat! Men det är klart att man måste vara öppen för förändringar då han bara är en månad gammal ännu...


Som jag skrev i rubriken, kommande inlägg. Inget jag lovar, men jag ska försöka!


- Den färdiga trappan

- Vårt sovrum (som jag tror att jag inte har visat en enda bild på ännu, beror kanske på att sängen så sällan är bäddad..)

- Badrummet

- Wc:n i övre våningen

- Köket

- Vardagsrummet

- Matsalen

- Terassbygget på våren


Ja, det här var några delar av vårt hem, som jag ska visa närmare bara jag får tid!


2 kommentarer:

Mamma Millan sa...

Grattis Max-.. vilken sötnos!!
Lotta..skitsnygg frilla!!!

Ska bli kul att se dina inlägg framöver...håller utkik!!!

Inredningsgalen sa...

Gud vad söt han är, snyggt med den svart vita bilden!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...