07 februari 2008

Veckorna går..

Här går det undan! Imorgon blir Max redan tre veckor!
Idag ska vi åka buss till jobbet och hälsa på där! Peter åkte till Tallin igår på Rosellas avslutningsfest, så jag blev ensam hemma med Max första gången! Helt bra har det gått, har faktiskt fått sova riktigt bra inatt. Han somna nog först halv ett, men vakna sen också först halv sex första gången för att äta. Sen vakna han åtta igen. Då steg vi upp, han åt, bytte blöja, tog bort pyamasen. Sen somna vi igen för en stund. Jag hade väckning kl.10.00, steg upp lite efter och åt morgonmål i lugn och ro för mig själv! Max sover ännu, men måste nog tyvärr väcka snart, för bussen vi ska åka med far kl.12.40.

Igår var Malena och Nina på besök. Skönt att få prata av sig lite! I förrgår på fastlagsrunebergstisdagen var vi till Maria T och åt fastlagsbulle! Max var helt exemplarisk hela tiden, jätte snäll och go! Han kan visa upp den sidan till andra människor minsann! Sen har folk svårt att tro då man säger att han kan skrika och vara arg och missnöjd..

Det var väl allt för den här gången! Så hemskt mycket inredning och renovering lär det inte bli en tid framöver, men det kommer nog igen sen då Max blir lite större och låter sina föräldrar hålla på med sitt stora intresse! Men kommande projekt som vi har, är tapetsering av köket, målning av tambursgolvet, glasverandan, bygga terass, fixa källaren med hobbyrum, så nog finns det att göra minsann! Men det viktigaste hann vi som tur var med innan Max kom till oss!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...