03 mars 2008

En tur till stan

Jag trodde att jag skulle till rådgivningen på eftergranskning idag, men då jag kom dit, så kom det fram att det var först imorgon.. Typiskt! Nå, men jag hade stämt träff med Mia på Fontana kl.12.00, så jag passade på att åka in till stan lite tidigare för att titta lite i butiker. På Wiklund hamnade jag. Mycket stökigt var där, eftersom de ju håller på och renoverar.. Men de hade lite grejer på rea, så jag köpte fyra små vita ljuslyktor och ett, ja vad ska jag kalla det.. fat. Jag kommer iallafall antagligen att ha frukter på det.. Ljuslyktorna ska jag använda att ha bommullstopsar och bommulsrondeller i. Perfekt storlek, och jag har en tid sökt sådana, för det kan inte finnas något fulare än förpackningarna till dessa... Ja, så lyckades jag söndra någon slags vas också.. Men tanten i butiken blev nästan sur, då jag sa att jag ville betala för den.. så jag slapp alltså göra det..och det var ju tur..


Så träffade vi Mia på Fontana -det var riktigt trevligt! En runda på stan gjorde vi efter kaffet, och så åkte jag hem i snöyran. Får se vad man hittar på resten av dagen då.. men det beror lite på Max det! Jag skulle ha lust att måla något, men jag tror att det får vänta..Borde försöka vila lite också om Max sku tänka sig att sova en stund..så man orkar med natten.

4 kommentarer:

Katariinas sa...

Hittade din blogg via inredningsbloggar och såg att vi bor nästan som grannar:)
Hälsningar från en Åbobo

Ha det så bra!

Mamma Millan sa...

Hej Lotta!!!

Vad snyggt, ja jag hatar trista plastförpackningar..fint ska det va ju!!

Hoppas du får sova nu då!!

En solig, vårig hälsning !!
Ha en skön kväll!!
♥Kram Millan♥
~~~`*'*´~~~

Jenny sa...

Så praktiskt och så snyggt! Kanske en idé man skulle låna.

Hoppas du fått sova lite.

Kram Jenny

lottens vita och gröna sa...

halloj, vad kul att hitta hit! du undrade lite över hyllorna i köket, själva konsollen är från clas ohlsson och hylorna är byggda av överbliet furugolv som vi också lagt, sen har vi målat dom, du de rymmer massor. och har man porslin som mananvänder blir det nte smutsig som en del tror, an får väl diska då och då...jag har också en bebbe, han är 4 månader, min tredje!kram lotten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...