08 mars 2008

Glad kvinnodag!


Glad kvinnodag alla härliga kvinnor!Idag är det den internationella kvinnodagen! Jag fick 10 röda rosor av min man! Tack! Det är verkligen inget man blir bortskämd med här hemma, att få blomster alltså!Så här såg det ut igår på eftermiddagen i vårt kök.. En aning stökigt.. men panelen är på god väg att komma upp! Bara den blir vitmålad ännu! Nu ska vi fortsätta med panelen! Ja, eller jag ska väl gå med penseln och måla över kvisthålen med kvistlack.. Såå tråkigt, men nödvändigt! Funderar ännu lite på hurudan färg man ska använda till panelen.. Vit förstås, men ska den vara glansig, matt, halvmatt.. Finns så många olika sorters färg.. Någon som har tips?

3 kommentarer:

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Hej!

Eftersom det är ett kök kan det vara praktiskt med en färg som inte är matt. Har man dessutom små barn så är det nästan ett måste om man vill få bort alla små fingeravtryck;)

Vi målade träpanelen i vårt torparkök med halvmatt antikvit färg. Det blev jättefint!! Och lätt att hålla rent var det!

Kram Annica

Mamma Millan sa...

Hej Lotta!!
Så vackra blommor du fått av maken.så romantiskt!!!
Ingen som tänkt på det hemma....
Finns det nåt vackrare än röda rosor!!

Fint det komer att bli med pannelen...men sitt inte här o häng nu...iväg o jobba med dig...vill ju få se när det är klart ju!!!;)

Kram Mamma Millan

Anonym sa...

Hej finaste storasyster. Va ja ser framemot att få komma å hälsa på nu igen i ert nyrenoverade fina hem. De blir jätte fint, de e jag övertygad om. Saknar dig och Maxen :)

Varma kramar syster Maria

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...