07 mars 2008

Bokklubbslurad...

Just då jag snart har betalat tillbaka bokskulden för "kädentaidot" böckerna, avbeställt Suuri Käsityö och Vauva tidningen (fr.o.m. följande betalning, alltså om nästan ett år, men iallafall) och då jag bestämt mig att nu ska jag inte falla för flera erbjudanden, och spara lite pengar, så dyker en ny grej upp! Med Suuri Käsityölehti tidningen kom det information om en bokklubb, med hantverksböcker, Unelmakerho. Hur ska man kunna motstå ett sådant erbjudande? Alltid då det kommit bokklubbsreklam, så söker jag alltid efter hantverksböckerna. Men sällan finns det tillräckligt med böcker som intresserar, så jag har inte beställt. Dessutom är ju alla böcker förstås på finska i detta land, och hantverksböcker går bra (fast jag som finlandssvensk nog av princip skulle vilja ha dem på svenska..) men romaner och sånt har jag lite svårare med..

Hur som helst.. det är vår snart, och man vill ju ha lite nytt eller hur? Så nu gick ja ju då och blev medlem. Två böcker för 3,90 styck och ett erbjudande på Tilda-metallburkar för 2,50. Och det är ju inget köptvång i fortsättningen förstås. Och så får man en tidning varje månad.. jag är så lättlurad så det är inte sant! Men hantverksböcker och pysselböcker kan jag bara inte ha för många av!

De här böckerna får jag inom kort! Och de söta Tilda-plåtburkarna!
Fanns en hel del att välja på, men de här tyckte jag att jag just nu kan få mest inspiration av.


För övrigt så sågas det för fullt nere i köket! Får se om vi har pärlspont på väggarna innan dagen är slut? Max sover ute i vårsolen, skulle gärna ligga i en vagn bredvid honom.. är rätt så trött nämligen.. Han har någon slags växtspurt just nu, och ska äta hela tiden. Med 2-3 timmars mellanrum dygnet runt.. Men det är bra att han äter, så växer han!

5 kommentarer:

Hemma på Landet sa...

Jag ska nog också skaffa mig lite sådana böcker. Kram vännen:-)

Hemma på Landet sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
latara sa...

Visst är det svårt att motstå bokklubbsreklam? Jag har suttit här och kikat och intalat mig att jag VISST kan finska! Men det kan jag ju inte :-/ Hade hoppats på att jag skulle förstå språket intuitivt sedan jag fick veta att jag har några droppar finskt sisu-blod i mina ådror, men det fungerar tydligen inte så ;-)

Ha en superduperhelg! Din kommentar gjorde mig jätteglad!

Kram!

Karin

Mamma Millan sa...

Hellojsingen....den bokklubben vill jag med gå med i!!!
Tilda är ju så fint...lite green gate över det!!

Lycka till med pärlsponten då!!

Ha en trevlig helg!!
~~*Kram Milan*~~

Anonym sa...

Tack!för din titt hos mig vad tråkigt med bokklubben lycka till med panel!Ha en trevlig helg!/Memrica

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...