11 april 2008

Inlägg nummer 100! Och smutstvättpåse till Max

Idag skriver jag mitt 100:nde inlägg! Hur ska man fira det då.. Inte vet jag, fredag är det iallafall.

Igår sydde jag klart en grej som jag hållit på med en tid. En påse för smutstvätt till Max rum. Jag har broderat Smutstvätt på påsen som jag sytt av en bit gammalt tyg från loppis och gamla spetsar från en par gamla dynvar. Fick en hel påse med gamla spetsar av min mamma för en tid sen! Mycket kul man kan göra med dom! Texten är lite sned, och kanske inte perfekt, men jag har aldrig broderat förut (om man inte räknar med "våffeltygsbrodering" i dagis då..) Det var riktigt roligt faktiskt! Lite roligt - då min man såg tyget (med broderingsramen fastsatt) undrade han om det var en lucka i påsen.. Han hade inte glasögon på sig då, men tyckte att det var lite roligt om påsen hade haft en lucka..

Idag får jag se vad vi hittar på jag och Max. Inte har han sovit bra inatt heller.. Men jag har ingen koll på när han vaknat efter klockan 00.30, för då tröttnade jag på att stiga upp en gång i halvtimmen och tysta ner skriket, så jag tog honom till vår säng.. Och då orkar jag inte titta på klockan varje gång då han börjar gny.. Hoppas verkligen att den här perioden gör över snart, för jag börjar bli ganska trött. Han sover ju nog fyra timmar på dagen, men då har jag inte ro att vila..

Ser ut att kunna bli lite sol idag, hoppas verkligen det! Behövs lite sol nu! Peter kommer hem av och an imorgon - skönt! Sen tänkte jag att jag skulle åka till Ekenäs på söndag. Nog för att de har fullt upp med Vågspel, jobb och sin vardag, men det är iallafall lite omväxling! Så bestämde vi träff med Ulrika och Hugo på tisdag. Ska bli roligt att ses! Senast vi sågs, så var pojkarna en månad.

Och just det ja! Peter fick också skatteåterbäring! Nästan lika mycket som jag! Verkligen bra!

10 kommentarer:

Nettan sa...

Men så duktig du är på brodera & sy, tyckte det vart jättefint!
Önskar dig & familjen en skön helg..
Kram Nettan

Mamma Millan sa...

GRATTIS TILL DITT 100 inlägg!!!!

Så fint du sytt!!!!!

Ha en go helg!!
♥ Kram Millan ♥

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Ja du småbarnsåren med vaknätter är inget jag minns med glädje. Men det är bara att härda ut :) En dag så händer det bara. Det vänder och man får helt plötsligt sova...

Sedan kommer den dag då de är tillräckligt gamla för att springa på diskon och fester... Hmmm. Än har jag inte kommit dit men om några år så :)

vad fin tvättpåsen blev!

Kram Annica

Inredningsbloggar sa...

Ååh, vilken underbar tvättpåse!! Det blev jättefint med ditt broderi, du är riktigt duktig tycker jag !!:)
Och GRATTIS till det 100:de inlägg !!:)

Ha en skön helg!
kram
Camilla

Millas Mirakel sa...

Ooups ! Glömde logga ut mig från inred.bloggar... som vanligt!:)

kram!
Camilla

S o F sa...

Väldigt väldigt söt!

Jag kan då absolut inte se nåt "fel" med brodyren.

Trevlig helg!

Vita ljuva tankar sa...

Brodyren ser ju jättefin ut! Söt smutstvättpåse, hade ju varit kul med lucka ;-)

Kram ♥

Gårdsromantik sa...

Grattis till inkäggsfirandet!

Vacker och snyggt broderad påse.

Hopas helgen blr riktigt skön!

Kram Maud

Hem & Lyckas Mia sa...

Vad snyggt du syr och broderar! Ser inte alls snett ut och även om det så skulle vara så ska det ju synas att det är hemmasytt.. Trevlig helg, kram!

rost&rosor sa...

Fin tvättpåse du sytt! Gillar Max kläder som hänger där med, jättefina.Grattis till det hundrade inlägget.Ha en bra helg, kram Katta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...