10 april 2008

Tiimari och skatteåterbäring

Igår skrev jag ju om att Tiimari hade fått in rätt fina grejer! Idag kom det reklam på posten! Nedan lite sånt som jag gillar! De där servetterna skulle väl sitta fint till en sommardukning? Lite dyrt för att vara Tiimari kanske, men verkar ändå vara helt bra kvalitet!. Tabletterna kostar 2,95 €, Löpare (33x120) kostar 6,95 €, Bordduk 100x100 kostar 9,95 € och bordduk 140x180 kostar 19,95 €. Nå inte var det nu så dyrt om man jämför med t.ex. Stockmann som väl har lite liknande. Tycker om färgerna också! Just de färger som vår glasveranda ska bli inredd i! Sommar kom nu!
Den nedre bilden blev lite suddig, men speciellt glasflaskorna tycker jag att är fina! De kostar 2,95 - 4,50 €. De små skyltarna som också är magneter, kostar 2,95 € och tvålställningen 6,90 €. Trälådan kostar 5,90 €.

Är ganska trött idag, då Max har en period då han sover oroligt, och vaknar jätte tidigt.. Men min dag blev verkligen räddad då jag gick efter posten! Deklarationspappren hade kommit! Det är ju inte så kul i sig, men meddelandet om skatteåterbäring var super! Jag får typ en hel månadsinkomst tillbaka i december! Vilket betyder att jag kan vara hemma åtminstone till slutet av det här året! Och det är skönt må jag säga! Väntar bara på att Peter ska höra av sig, så jag kan öppna hans kuvert också! Så får man ju verkligen hoppas att han också har fått tillbaka, eller att han åtminstone inte behöver betala. Ja, sen får vi ju också hushållsavdrag, för rörmokarens räkningar från badrumsrenoveringen. Helt tur att man alltid får tillbaka så långt efter, för då har man nästan hunnit glömma att man ska få pengar!

Nu ska jag gå och måla en liten grej som jag har!

7 kommentarer:

Mamma Millan sa...

ÅÅ sååå söta!!!!!
Så kul att få a extra tillskott!!!!
Grattis!!!

Kram Millan

Millas Mirakel sa...

Jättefina saker! Undrar om de har samma sortiment i Sverige ?

kram!

Vita ljuva tankar sa...

Vi hade en Timarii-affär här ett tag, en den lade de ner tyvärr. Synd, de har ju fina saker. "Prisa skatteåterbäringen!" (citat ur Robin Hood ;-))

Kram

Guldkant På Livet sa...

Ja, man kan verkligen fynda på alla de möjliga ställen numera, kul! Vacker badskumsflaska nedan! Tack för ditt besök hos mej! Mari.

Nettan sa...

"Prisa skatteåtebäringen" =0), visst är det kul när man får tillbaks pengar, själv ska jag betala tillb. 247:-, men det ska nog gå.. ;0)..
Fina saker du hittat på Tiimari
Kram Nettan

lottens vita och gröna sa...

urfint, det finns väl inte i sverige va? gillade med de små glaflaskorna! åh vad härligt med pengar som man glömt! hoppas att sonen sover bra nurå! kram lotten

Lilith sa...

Tiimari hade verkligen fått in fina saker, bara måste dit och ta en titt tidigare i veckan! En fin glasburk följde med hem, passar bra i badrummet som jag är på jakt efter inredningsprylar till! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...