09 april 2008

Lite shopping och Ikea

Nu har Peter åkt på jobb igen. För tillfället är det tyst i huset. Jag körde Peter till bussen, och Max somnade i bilen, sover ännu i bilstolen.. Inatt ville han inte alls sova.. Det är alltid så natten innan Peter åker på jobb. Helt som att han skulle känna på sig att pappa ska åka bort igen.. Men den här veckan kommer Peter hem på snabbvisit mellan lördag och söndag. Sen ska han åka till Raumo, där den nya båten XPRS står. Så ska de börja fixa i ordning där. Nu är det så mycket fram och tillbaka med hans tider och varandes och farandes, så jag vet ännu inte när den börjar åka på riktigt.. Men troligtvis i slutet av april eller början av maj. Peter kommer hem sen igen på onsdag som vanligt (den 16.4) På lördag den 19.4 har vi Max dop. Sen åker Peter på kurs på söndag den 20.4. Då är han borta läääänge, kommer först hem på valborgsmässoafton den 30.4.. Som tur är så kommer jag just under den tiden att åka till Stockholm med mor och far och Max, så tiden kanske inte känns så jätte lång.. Det var lite av vår vardag det.. Nu till någonting annat!

Igår var vi lite ut och shoppade! Roligt! Vi åkte till Myllly. Peter fick en ny snygg rutig vårrock, Max fick en body och byxor från Kapp Ahl, och skjorta med slipover från H&M. (som han ska ha sen hemma efter dopet) Jag fick nöja mig med en kruka från Tiimari och en ordentlig amnings bh.. (som jag borde ha skaffat för länge sen..)

Blev så positivt överraskad av Tiimaris sortiment! De hade så mycket fint som jag skulle kunna tänka mig att inskaffa! Mycket grejer som såg lite så där lantligt gammaldags slitna ut! Tror minsann att det får bli en ny tur till Tiimari för mig och Max på måndag då jag har fått pengar. Där fanns helt ljuvliga glasflaskor med "gammaldags" bilder på. Föreslog att vi skulle sätta sånt som shampoo och duschtvål i dom, men min praktiska man påpekade att de genast skulle ramla på kakelgolvet och gå sönder.. han har så rätt..


Nu såg man för första gången att det verkligen är sant att IKEA kommer hit till våra trakter! Nu hade skylten kommit upp! Jippii! Nu är det inte länge kvar! Hur länge har man inte behövt vänta på det!De här grejerna (iallafall några av dem) ska inhandlas på Ikeapremiären sen i juni (tror att det var då de öppnar)

Det är så grått och tråkigt väder ute! Vill ha sol och vår! Men, det kan jag tyvärr inte göra någonting åt... Nu ska jag vila lite..

5 kommentarer:

Nettan sa...

Vad snygg han kommer bli " lillaman " i sina nya kläder =0)..
Jag förstår att det inte är kul & vara ensam i huset när sambon är i väg & jobbar...
Har en vännina som lever ensam på veckorna med 2 barn, då sambon jobbar i byggbranschen, tills nu då dom bestämt sig & gå skilda vägar efter 17 år...*snyft*....men DU får göra det bästa av situationen...
Idag fyller jag år & det snöar =0(
Ha det gott..
Kram Nettan

Mamma Millan sa...

Kul med ett "Eget " IKEA!!!!!
villmed ha ett närmare..har 13 mil till närmsta ju!!!

~~* W I T H ♥ L O V E *~~
Millan

Anna-Paulina sa...

Hej, tack. Älskar att måla, skulle helst vilja ha en egen atelje´, en framtida dröm att uppfylla kanske. Vilka fina kläder du inhandlat. Ikea är bra, man har alltid råd att handla nått där. Så billigt. Äntligen om ikea hit nära oss också förra vintern, 5 mil ifrån, tidigare var närmsta ikea 50 mil bort. Ha en bra dag. Kram/A-P

ColonialEast sa...

Hej! Tack för titten hos mig. Är första gången jag är inne här och kommer tillbaka snart igen! Vad härligt med ett IKEA i närheten. Vet inte hur man skulla klara sig utan ... det är alltid nåt man behöver där.

rost&rosor sa...

Jasså du har också en borta-arbetande man. Min är borta och jobbar i bland med allt från ett par dygn till i värsta fall som förra året i ett par månader, då kom han hem några helger bara.När vår son(som i år blir 9)var nyfödd var han i England i tre veckor och jobbade.Det är jobbigt när det blir långa perioder men kan vara rätt skönt om det bara är ett dygn tycker jag.
IKEA besöker jag inte så ofta, fast vi har två stycken här är det två år sen jag var på nåt av dom. Tiimari hade vi här med för ett par år sen men nu finns det inte längre tyvärr.Ha det bra med lille Max, kram Katta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...