26 april 2008

Mera loppisfynd!

Igår var jag på loppis med mamma igen.. Blir lite störd på mig själv, för jag sa innan vi gick in, att inte hittar jag ändå något, vi var ju där igår.. (Brukar ha en tendens att bli lite "störd" och irriterad då jag varit hos mor och far i några dagar.. i kombination med för lite sömn och förkylning så blir det ju inte precis bättre..) Hur som helst, antingen så hade det kommit in nya grejer, eller så såg jag inte dessa senast! Följande fick följa med hem!

Lite korgrejer. En som ska hänga på väggen (tänkte ha för posten troligtvis på glasverandan då den någon gång blir klar..) och en med låda med lock. Vet inte vad jag ska ha i den ännu, får se. En knoppbräda fick också följa med! Alla dessa grejer har jag spraymålat vita idag! Ska försöka få med en bild innan vi åker iväg på vår resa imorgon!
En plåtburk, en vit spetsduk och två vita porslinsljusstakar.


Tre kuddfodral. Vet inte om jag är så superförtjust, men de kostade bara 0,50€ styck..

Hela det här kalaset gick på 4,60 €! Inte så illa!
Vi var också en sväng till landet mot kvällen. Intressant, för jag såg helt andra saker där nu, än vad jag sett innan jag började blogga "på riktigt" och intressera mig för gamla slitna saker! Det var nästan så att jag såg prislapparna som på loppis! Hittade flera grejer som jag satte på min "önskelista".. Bl.a. ett gammalt fönster och en spegel. Mamma hade också ett gammalt symaskinsunderrede i vedlidret. Så rostigt och underbart charmigt! Men det ville hon inte ge bort.. Men jag har ju en gammal symaskin hemma jag också. Så nu ska jag göra slag i saken och fixa blombord av den som så många andra! Om några år är den säkert också rostig!
Jippi! Jag hittade "närbildsknappen" (tulpanen) på min kamera! Äntligen ska det bli närbilder som inte blir så suddiga!
Nu ska vi grilla med familjen! Trevlig lördagskväll!

4 kommentarer:

Nettan sa...

Jaha du klarade dig inte fr. & shoppa du heller ;0), men vilka fina saker du fyndat !!
P.S " Du har en utmaning hos mig ".
Trevlig Resa Imorrn !
Kram Nettan

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Jag blir så avis när jag hör om alla som går på loppis...själv kommer jag aldrig iväg...Men till sommaren D Å måste jag tänka lite mer på mig själv;)

Kram Annica

Lenas pysselgrop sa...

Loppis - finns det nåt bättre? :)

Marres Hörna sa...

Det var ena fina fynd! Jag gillade faktiskt kuddfodralen! Nice! :-)

Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...