06 april 2008

Tambursgolv m.m.

Igår fick vi äntligen tambursgolvet grundmålat! Vi hade också tänkt måla köksgolvet en gång till, men eftersom vi bara skulle vara borta ett dygn, så tänkte vi att det kanske inte hinner torka ordentligt.. Så det får bli till en annan gång! Men tambursgolvet blev fint iallafall! Det kommer faktiskt inte att bli vitt, utan ljusgrått. Vi tyckte att det är så mycket vitt i tamburen med trappan och allt. Så grått blir nog fint! Trägolvet som vi tog fram förra hösten, var rejält smutsigt.. Fick skrubbas många gånger om! Men det är ju inte så konstigt, eftersom det har varit helt obehandlat! Då vi byggde till toaletten (dörren till vänster på bilden) julen 2006, så var vi tvugna att riva upp några plankor för vatten- och avloppsrör.. Allt gick så snabbt, så ingen hann tänka på att golvet skulle användas, så det blev lite fult uppsågat.. Men vi lade nya plankor där det var som värst. Tror att då det nu blir enfärgat, så kommer det inte att märkas så mycket.. Alltid kan det ju inte bli perfekt..Eftersom färgen luktar ordentligt, så åkte vi iväg till Karis efter att Peter målat golvet. Max vaknade också helt passligt! Petra hade tidigare på dagen erbjudit sig att ta hand om Max om också Peter ville komma med på teatern, så blev det också! Det var lite av en milstolpe, eftersom det var första gången som vi lämnade Max, utan att Peter eller jag var i närheten. Men bra gick det! Petra var duktig och Max hade varit helt snäll, trots att Petra hade bytt blöja tre eller fyra gånger..


Petra och Max

Själva teatern var nog helt ok, men ganska deprimerande.. Det var däremot inte dagens Vågspel! Jätte positivt och fullt av energi! Mamma och Pappa har verkligen lyckats med sitt projekt! Så roligt att se musikskoleelever göra annat än bara spela klassiskt! Lyckat och jätte mycket folk!
Och en massa bekanta också! Och oj vad Max blev beundrad av alla tanter!

Ha en trevlig söndagkväll och en skön ny vecka!

13 kommentarer:

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Visst är det lite pyssel att renovera när man ska bo i eländet oxå?! Så skönt att ni har någonstans att ta vägen medan färgen torkar!

Vilken skillnad det blir-från trärent till grått! Jag tycker personligen att valet av grått är ett utmärkt val till golven när allt annat är vitt! Det bryter av lite men gör inte jättemycket väsen av sig!

Kram på dig
Annica

Vitt Hemma sa...

Halloj!!
Japp japp, du va en utav de tre som gissade rätt.. Bättre lycka nästa gång, som det brukar kallas... :) Å fler tävlingar kommer jag att ha för det va så roligt!!!
Fint golvet blir!

Kram Sofi

Vitt Hemma sa...

Men du, det e jag igen... Måste bara säga att jag gillar förändringen på ditt vitrinskåp!!! Så snyggt!!
Vitt é bäst! :)

Kram igen!

Nettan sa...

Tyckte hallgolvet vart superbra, snyggt med lite grått mot allt vitt =0)...
Visst är det jobbigt första gången man har barnvakt, förstår dig helt & hållet, blir lättare när dom blir äldre...;0)
Ha det gott..
Kram Nettan

Stämningsfullt sa...

Hej!
Så fint golvet blir!
det är inte alltid det lättaste att renovera samtidigt som man hr små barn. Men allt går om man vill :)
Ha en bra kväll.
Kram"!

Hemma på Landet sa...

Fint golv, tycker jag. Kramis

Millas Mirakel sa...

Vad bra golvet blev i ljusggrått !
Och vad skönt att allt hade gått bra med lille Max, verkar som ni haft en härlig helg !

Ha en skön vecka !
kram

Marres Hörna sa...

Tack snälla du! :-)

Va fint golvet blev!!!

Kram och ha en fin kväll!

Södralycke sa...

Vad fint det blev! Kram Johanna

Mamma Millan sa...

Å vilket vackert golv!!!
Så söt max ärmed..vadhan växer!!!!

Ha en skön vecka!!
~~* W I T H ♥ L O V E *~~
Millan

Anna sa...

Vad fint golvet ser ut att bli! Gillar skarpt gamla trägolv!

Vägen till Drömhuset sa...

hejhej!! så söt han är lilla Max.. en riktig goding :)

jadu detta med trädgårdsarbete.. orken har jag, men jag tror inte att jag har tillräcklig kunskap, men man lär sig under tiden.. det mesta vi gör nu är ju egentligen röjningsarbete efter de förra ägarna.. snart börjar det roliga med att göra tomten till "vår"..

Ser inte fram emot när vi ska dränera, det kommer nog bli om något år, behövs ej ju enligt besiktning och sånt.. huset är byggt 1956 och aldrig dränerat men det står på berg..
Vad kul att bygga altan, du måste visa bilder sen!!! vi ska bygga räcke och trapp på vårat altandäck.. längtar tills långa sommmarkvällar :)

Hoppas du får en trevlig måndag!!

kram sara

latara sa...

SNYGGT golv! Vilken skillnad!

Din Max måste vara en av världens sötaste, eller hur? Jag bara sitter här och tokler när jag ser honom på bild, han är en jättefin liten kille *rörd*

Stor kram!

Karin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...