05 april 2008

Om att förstå sig på "finheter"

Tack för kommentarerna om vitrinskåpet! Jag tror nog att jag lämnar det som det är, utan tyg bakom dörrarna! Det tyckte Peter också..

Peter förstår inte alltid sig på mina planer och funderingar.. Eller grejer som jag tänkt att skulle passa in hos oss.. Ja, eller ibland kan jag samla på mig grejer som inte just nu har en plats.. Man vet ju aldrig då de hittar "hem" så att säga! Min mamma hämtade ett virkat sängöverkast för något år sedan till mig. Jag har för mig att mina föräldrar har haft det på sin säng någon gång.. Jag hittade det då jag röjde i ett skåp, och tog fram det. Tänkte att de kanske skulle passa på vår säng. Har ändå tänkt göra det lite ljusare där nu till sommaren, och ett överkast i vitt skulle ju hjälpa till på traven. Att det desssutom är virkat ger ju lite romantisk och lantlig känsla och de är ju inte fel det heller.. Hur som helst! Jag hade hängt överkastet över dörren till ett gammalt skåp som vi har i sovrummet, och frågade Peter, om han tycker att jag har blivit allt för "tantig" då jag vill ha ett virkat överkast på vår säng. Va? Jag trodde att det var en bordduk, var hans svar.. Suck! Så jag vet inte ännu om spetsöverkastet är godkänt eller inte.. Får väl passa på då han är borta att lägga dit det, så ser han hur fint det blir.. Hihi.. (han läser nog inte här så ofta.. tror jag..)Idag ska vi åka till Ekenäs, via Karis. Jag och Maria ska gå och se på Ett drömspel Tryckeriteatern. Max blir med Peter hos Petra, som vi ska äta middag hos innan teatern börjar. Efteråt åker vi till mor och far i Ekenäs. Eller, yngsta systern blir kvar i Karis. Imorgon är det show igen, för då ska vi och se på mamma och pappas projekt, Vågspel. Ett projekt med musikskolan som de har hållit på med länge och väl! Ska bli jätte roligt att se det, då man så länge följt med processen! Sen bär det väl av hem för oss igen, så det blir lite av en snabbvisit till Ekenäs. Innan vi åker, så har vi planerat att måla om köksgolvet (har fått sina skråmor då vi fixat och grejat så mycket där) och grundmåla trägolvet i tamburen. Passar bra, då Max ligger ute och sover, och då vi åker bort en dag. Så golvet hinner torka. Har länge väntat på att få måla tambursgolvet!

Ha det bra till dess och ha en trevlig lördag!

8 kommentarer:

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Ja, se karlar...*fniss*

Min är likadan, men det är skönt på sätt och vis. Jag gör som jag vill och när sakerna väl är på plats får jag ofta beröm för att det blev så bra :)

Jag gör precis som du, hittar saker som jag köper och sedan kan det ta flera år innan det faller på plats var de hör hemma. Det rolig är då att min kära make undrar om jag varit ute och handlat igen...han har ingen som helst koll på vad som finns i skåpen

Ha en skön lördag!
Kram Annica

Making it lovely sa...

Jag drar eller köper hem grejer hela tiden som jag inte vet vart jag ska placera det är halva nöjet för mig att gå runt o kolla vart bästa platsen är, hihi

Annalunda sa...

Vilket vackert överkast! Såklart du ska använda det... och att vi styr o ställer lite är väl smällar karlarna får ta! De tycker oftast att det är jättefint sen...och tycker de absolut inte om det får de väl "deala"... :) Ditt vitrinskåp är också det jättefint! Vad mysigt du har det!

Kram Annie

rost&rosor sa...

Vilket fint överkast! Ja du killar ser inte på saker så som vi gör och vi inte som dom. Jag skulle absolut använda det överkastet om jag var du han vänjer sig nog.Lycka till med golvmålning och ha så trevligt på teater nu,kram Katta

Pikiteniang Swefil sa...

Hejsan!

Jag halkade i din blogg och är inte beskiven. Du har verkligen en fantastiskt hem.

Jag blev förälskad i vit med rosa och den ljusgröna färg. Jag ska flytta om 2 veckor till ett annat hus och då ska jag verkligen övertala maken att måla allting i vit *fniss.

Ha en trevlig resa och hoppas med nice show!

Kom förbi hos mig med...
kram,
//chie
http://richiesliv.blogg.se

Millas Mirakel sa...

Hej Lotta !
Överkastet är ljuvligt, tycker absolut du använda det !
Du kan ju piffa till det hela med några fina kuddfodral om du tycker det blir för "tantigt".:)

Ösnkar dig en trevlig kväll på teatern !

Kram

Nettan sa...

Ja karlar är ett folkslag för sig, inte alla som har en " kvinnlig " sida..;0) & inte förstår det där med " piffing ".
Överkastet är jättefint, iallafall !
Hoppas du får en lyckad kväll =0)
Kram Nettan

Drömmar om Junibacken sa...

Det var ett jättefint överkast! Självklart att du ska använda det! som sagt, ibland förstår inte karlarna allting... :) Ha en trevlig söndag! Kram L.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...