13 april 2008

Viking XPRS

Imorse bar det av till Raumo. Vi kom på att den enklaste lösningen att få Peter på jobb till Viking XPRS, var att ta bilen. Så han körde dit och jag tillbaka! Den står ju bara där ännu, men Peter måste fara dit på jobb för att börja ställa iordning allt.. En hel del nog på en sån där ny båt. Helt färdig invändigt är den ju inte ännu, men jag tänkte visa lite bilder från Viking Lines hemsida idag, på hur inredningen kommer att se ut på båten! Det kommer ju nog att bli lite annat än Rosella..


Så här tjusigt såg det ut i hamnen.. Jag tänkte tappa bort mig då jag skulle köra ut därifrån..


Shopping world - Red Rose bar

Viking´s Inn - Bistro Bella

Blue Deli restaurang - Business Lounge

Café Xpresso - En hytt

Ska bli spännande att få höra rapport av Peter ikväll då han slutat jobba, hur det ser ut där på riktigt! Mycket jobb är det nog säkert att ställa iordning allt i köken. Ska bli roligt att åka med sen! Blir väl någon liten tripp till Tallin i sommar sen!

Igår fick jag lite uppstädat på glasverandan också! Ut med allt skräp! (Fast det mesta hamnade i skjulet tills vidare..) Men jag kan helt se framför mig hur mysigt det kommer att bli, där kommer många sommarkvällar att tillbringas! (hoppeligen)

6 kommentarer:

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Inte ofta jag åker på kryssning men jag måste säga att detta fartyg såg riktigt snyggt ut mot vad jag minns att de gamla trotjänarna gjorde...

Kram Annica

Mia sa...

Nu har jag läst ikapp det jag missat under veckan, vad ni hinner med mycket hela tiden! Jee för att Ikea kommit så långt, väntar på att få skaffa ny bokhylla =) Ha det bra!

Södralycke sa...

Ja, nog är det dags att börja snygga upp lite inför utesäsongen... funderar på att ge mig på altanen någon dag framöver...

Fina saker du fyndat på Jotex!

Ha det bra, kram Johanna

Millas Mirakel sa...

Båten såg verkligen fin ut.. vi brukar åka på kryssning 1-2 gånger per år. Senast var för en månad sen tillsammans med goda vänner.

Jag har tänkt fixa och städa upp i trädgården i morgon.

Ha en bra vecka!
kram!

Bonnies vita rum sa...

mysiga bilder!!

Kram Bonnie

Mamma Millan sa...

Å såå mysigt!! Blirju sugen på att åka på nåt kryssning nu ju..tänkt ta en längre fram mot sommaren...typ, poln , tallin el riga..aldrig varit där förr!

Ha en skön Söndag!!!!
Kramizzz ♥ Millizzzzz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...