14 april 2008

Mina böcker har anlänt!

Idag ska jag och Max åka till Ekenäs. Blev inte av igår, skulle ha blivit för mycket bilsittande.. Men innan vi åker, ska jag måla tambursgolvet. Hoppas att det blir så fint som jag väntar mig!

Var just och lägga ut Max och sova, och gick efter posten samtidigt. Mina böcker från Unelmakerho har anlänt till posten! Ska åka efter dom på vägen till Ekenäs. Så nu har jag iallafall sysselsättning där!

Och nu så skulle jag vilja ha er åsikt - ni som läser min sida alltså. Jag har funderat fram och tillbaka angående ett skåp vi har här hemma. Det har tidigare stått på min mormors sommarstuga. Nu har vi haft det en par år hemma hos oss. Jag tycker jätte mycket om det, men jag tror att jag skulle tycka ännu bättre om det om det målades vitt.. Det vita skåpet ger kanske lite en bild av hur det skulle kunna bli.. Skåpet har fått sina skrapor i diverse flyttningar, så det skulle nog inte vara att "förstöra" det med att måla det vitt.. Och dessutom så är det väl trevligare att ha möbler hemma som man tycker riktigt mycket om, eller hur? Dessutom är vårt sovrum ganska litet och mörkt, och jag tror att ett vitt skåp skulle ljusa upp det hela. Har kanske också tänkt att det kunde vara i Max rum i framtiden, som hans klädskåp. Hur som helst så är det här inget projekt som kommer att åtgärdas just nu, men skulle gärna vilja veta vad andra tycker!


Ha en trevlig vecka allihop! Solen skiner här idag iallafall!

11 kommentarer:

Lilith sa...

Jo, det är roligt med någon som bor i samma land! :)
Du är alltid välkommen tillbaka till min blogg! Kommer att titta in här hos dig också! :)
Vilket fint skåp! Tycker det är fint som det är, men det skulle säkert bli jättefint om det blev målat också. Och om du tycker det skulle passa bättre hos er om det var vitt, så varför inte?
Ha det så bra och njut av böckerna!

Nettan sa...

Jättefint skåp & vågar du så varför inte måla det =0)..
Som vitt blir det nog jättefint.
Kram Nettan

S o F sa...

Ja, det var faktiskt fint som det är också.

Men jag tror det kommer att bli jättefint vitmålat.

Generellt tycker jag att när jag sitter och tittar runt på alla inredningsbloggar och ser före och efter bilder på hur träfärgat blir vitt - så blir det ännu finare i vitt.

Varma hälsningar!

Gårdsromantik sa...

Håller med dig - egentligen är jag försiktig med att måla gamla möbler men dekorationerna skulle komma fram mycket bättre med vitfärg.

Kram Maud

Mille sa...

Var inte rädd för att måla! Om skåpet var mitt och det var lite skadat hade jag målat det!

Bonnies vita rum sa...

Funt skåp..
Tycker du ska måla det vitt.
Som du säger så är det ju bättre att du verkligen älskar det som vitt en att kanske gilla det mörkt.

Kram Bonnie

Vitt Hemma sa...

ÅH, vilket fint skåp!!! *avund* Jag skulle ha målat det vitt...

Kram sofi

Millas Mirakel sa...

Jag tror skåpet skulle passa bra i vitt!:)

kram!

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Nu ska jag vara lite motvalls ;) Jag tycker det är underbart fint som mörkt och hade nog behållt det så...Men om märkena är jättetydliga så varför inte?! Följ du ditt hjärta! Jag tror säkerligen det blir kanonsnyggt i vitt oxå!

Kram Annica

Annika sa...

Är nog lite "käringen mot strömmen" men jag tycker den är då jätte fin som den är så jag skulle inte måla den.
Det charmiga med gamla skåp etc. är just de små skavankerna...
Men bestämmer ni Er för att måla den, blir den nog säkert jätte fin !

-Annika-

my home is my castle sa...

hittade in till din blogg. och tycker att den e väldigt fin och mycket intressant, tror jag skall fortsätta o läsa imoron. hur blev det med skåpet? måla du det vitt? det är fint brunt men skulle också va fint i vitt :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...