22 maj 2008

Konstgjorda blommor?För lite på två veckor sedan fick vi dessa blommor! Tänk att de är så fina ännu! Jag har bara klippt av stjälkarna och rensat bort några dåliga. Nu får de pryda matsalsbordet ännu i några dagar i den vita porslinsskålen jag fick i namnsdagspresent av mamma.

Igår var Ylva från Folkhälsan här och fortsatte med intervjun. Vi är med i ett projekt som Folkhälsan ordnar som går under namnet Föräldraskapet främst. En gång tidigare har vi träffats, då jag väntade Max. Nu var det intervju och lite filmning då vi lekte med Max. Nästa och sista gång vi träffas är då Max är ca ett år gammal.

Medan Peter blev intervjuad, passade jag på att rota lite på vinden. Under året som gått, har vi klämt in en massa grejer dit, men av någon konstig orsak, så hade allting samlats i dörröpningarna..så man slapp knappt in..(Vi har vindsutrymmen vid båda sidorna av övrevåningen, där som taket sluttar) Fast jag bara tog ut några tomma papplådor, så blev det mycket mera utrymme där! Då syster Petra flyttar till Åbo på hösten, så ska hon ta över en soffa och en byrå som står där ute på vinden nu, så då blir det ännu mera utrymme! Tänk så förvånad man kan bli över utrymme som man inte trodde att man hade! Nu kan jag skaffa mera grejer igen..

Peter åkte på jobb i morse igen, så nu är jag ensamma mamman en vecka igen. Får se vad vi hittar på. Ekenäsbesök på helgen lär det iallafall inte bli, då mor och far nu i sin tur är i Vasa. Men kanske jag åker i början på nästa vecka.. Imorgon är det Nuppula igen. För näst sista gången. Jag trodde att jag skulle kunna berätta att Max har börjat sova bra, eftersom han i Vasa sov fem och sju timmar utan att vakna! Men nej.. så fort vi kom hem så börjades det med att vakna hela tiden igen.. Inatt sov han inte efter kl.05.00.. Suck!

Ha det bra!

5 kommentarer:

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Halloj!

Vad bra blommorna passade i namnsdagspresenten:) Haha. Ja det där med att grejjer både högt och lågt känner jag igen. Vårt garage är knökfullt med möbler...maken klagar lite och tycker jag kan sälja av lite saker, men så länge vi får in iallafall en bil tycker jag inte han ska gnälla *fniss*

Kram på dig
annica

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Ser fram emot att se fyndet:)

Kram Annica

Nettan sa...

Så där har vi det i vårt förråd, det enda jag inte förstår är vart allt kommer ifrån.. ;0)
Du har en " sak " & hämta hos mig om du inte sett det redan =0)!
Kram Nettan

karofina sa...

du får sova med max på dagarna! jag sov typ 3 timmar på fm med ella de dagar emmy är på dagis. då åker vi hem och äter frukost sen går vi och sover igen. myyyysigt och så skönt! men nu är hon över 1 år så nu funkar det inte mer, men det gjorde vi iallafall tills hon va 10-11 månader.
trist att va utan mannen, hade dött av saknad! :(
puss o kram!

Millas Mirakel sa...

Hallå där !

Skönt att rensa i röran, det skulle jag ocksåbehöva, ju större hus man har destomer samlar man på sig !

Önskar dig en härlig helg!
kram Camilla

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...