13 juni 2008

Hemlagad pizza

Igår fick jag äntligen min efterlängtade make hem! Det firade vi med hemlagad pizza. Så blev det lite rosa dukning också. Fast det var egentligen en slump.. Rosorna kostade bara 1 € i butiken då vi var och handlade, servetterna hade jag passligt två kvar av och ljuset fick jag av M.T då hon och L var här på onsdagen. Som för övrigt var en riktigt mysig träff!



Det måste nog ha varit en av de godaste pizzorna jag någonsin ätit! Vi köpte färdiga botten för att det skulle gå undan. Frysta alltså. Fyllningen bestod av lufttorkad skinka, soltorkad tomat, mozzarella, rucola, rödlök. Otroligt gott blev det!



Peter skaffade nu också sin efterlängtade navigator, så nu hittar vi vart som helst! Nu kan jag pricka in alla härliga butiker och loppisar på vägen Stockholm - Vimmerby, så vi kan sticka oss in där då vi åker dit om två veckor! Hihi! Har ni några tips, så tar jag mer än gärna emot!



Igår öppnade Ikea i Reso. Det var inte en dag för tidigt! Kliar i fingrarna att åka dit idag, men jag tror att vi väntar till typ måndag, för där är säkert så fullspäckat med människor så man inte slipper fram..



Idag ska vi se om vi får altanstaketet färdigt, och pärlspontlådan på glasverandan färdigbyggd. Hoppas det! Sen ska det komma bilder vill jag lova!



Imorgon händer det någonting.. men jag kan inte skriva det här nu, för den personen som det angår, kanske läser här.. Roligt ska det bli iallafall!

Trevlig helg!


7 kommentarer:

Anonym sa...

Oj vad man blir hungrig av att titta på den pizzan!Den ser god ut. Vilken fin termos du visar i förra inlägget och söta bilder på Max innan dess. Ha det bra, kram Katta

Gårdsromantik sa...

Pizzan såg verkligen mumsig ut!
Den blandningen skall jag testa.

Skönt att du har maken hemma!

Kram Maud

Bonnie´s vita rum sa...

Jasså va kul att ni ska till lilla vimseby.. där bor jag.

loppisar inne i vimmerby vet jag inga men det finns säkert några ut med vägen.

Jag brukar dock besöka erikshjälpen, röda korset och antik o loppis som finns här i stan. Finns en till men det vet jag tyvärr inte namnet på.

Har du några frågor om erat besök så fråga gärna mig så ska vi se om jag kan svara. Har ju bara bott här sen aug förra året.

Kram Bonnie

S o F sa...

Hjälp här sitter jag och blir sååå hungrig - kl 11 på förmiddagen.

Den där pizzan såg vansinnigt god ut!

Så nu får jag koka kaffe och äta ett par knäckebröd.:)

Förresten - Ha en riktigt fin resa till/genom Sverige.

Välkomna!

Kram!

Nettan sa...

Men hallå, hur smarrig såg inte den pizzan ut =0) & jag som nyss klämt i mig en äcklig tallrik bestående av snabbmakaroner & köttbullar ...*fniss* !
Var tvungen att snabbt få ngt. i magen har nämligen klippt resten av häcken & kokat rabarbersaft =0).
Ha det gott i helgen..
Kram Nettan

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Oj så smaskigt:) Hemgjord pizza är en favorit här men vi gör det inte särskilt ofta.

Kram Annica

Ellas Inspiration sa...

Gud va smarrigt det ser ut!!

Ha en skön lördag!

Kram Karin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...