07 juni 2008

Härliga pärlor

Idag visar jag bilder på några smycken som jag gjorde här om dagen. Jag fick ett paket med röda pärlor och en massa smyckestillbehör (örhängeskrokar, smyckesvajer, lås och sånt) av mina systrar till födelsedagspresent. Just såna presenter gillar jag! Härliga pärlor! Var så roligt att göra lite smycken! Det var någonting som jag ofta höll på med tidigare.
Varmt har det varit idag igen. Fast lite svalare än igår kändes det som.. Max sov bra inatt! Vaknade första gången först lite före fyra! Men på dagarna sover han dåligt.. Men nog är det ju att föredra att han sover på nätterna. Fast man hinner ju inte göra så mycket på dagarna då han inte sover och är gnällig för att han är trött.. Hur som helst! Min duktiga pojke lärde sig att svänga sig från rygg till mage för några dagar sedan! Nu gör han ingenting annat! T.o.m. i sömnen svänger han sig! Eller åtminstone så vaknade jag inatt av att han började gråta, och då låg han på mage med huvudet uppe i ena hörnet av sängen - stackarn! Det är just det här som är lite synd, att Peter missar sånt här.. fast han kommer ju hem snart igen.. Saknar honom..
Idag skulle jag gå på loppis hade jag tänkt. Men månne inte den "lokala" loppisen har stängt på sommarlördagar! Vad är det för stil! På lördag ska man ju gå på loppis! Vi gick till butiken istället och köpte en massa frukt och jordgubbar!
M.T. kom på snabbvisit idag. Jag hade just kommit in från altanen. Försökte ta lite sol, men Max bara svängde sig hela tiden och så blev det så hett. Så vi gick in. Och jag hade bara underkläderna på mig. (jo, jag har nog en bikini, men av någon orsak så har åtminståne övredelen blivit lite för liten, dessutom så orkar jag inte krångla på mig den, då jag vet att jag ändå har ro att ligga där högst fem minuter..) Nå, jag satt inne i mina underkläder i allskönsro, och så ringer det på dörren.. Började febrilt leta omkring mig efter några kläder, men hitta inga. Tur att det var M.T och inte någon honungsförsäljare.. Vi bestämde att hon ska komma och hälsa på någon kväll nästa vecka!


Så har jag också målat två saker idag! Men det blev inte riktigt klart, för Max vaknade.. Ska visa senare vad det var för något jag målade! Ha en trevlig kväll och en skön söndag!

7 kommentarer:

sand mellan tårna sa...

kikar tillbaka.... skoj med nya ställen =)

Vilken superfin fågelbur, var kommer den ifrån? En sådann skulle jag vilja ha!

Våra söner fyller år på samma dag såg jag i din blogg, fast min M är 1 år äldre....

Ha en fin helg! //L

Mjuka sa...

Vilken fin present!! Åh du har ju verkligen gjort något bra av dina pärlor och så fina bilder du tagit!
Kramar M

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Vad kul att du fick så fina pysselsaker i födelsedagspresent! Det är ju alltid roligt att skapa!

Fina smycken du tillverkat:)

Kram Annica

Gårdsromantik sa...

Vilken perfekt present!
Snyggt blev det också.

Kram Maud

Svenska inredningsbloggar sa...

Så mycket fint du gjort.
Duktiga du!:-) Puss

Ellas Inspiration sa...

Men va pysslig du är! Jättefina! Kram Karin

www.missfixtrix.com sa...

Fina smycken och mysig blogg... Ha en underbar kväll/Johanna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...