20 juli 2008

Smultron!Igår hade mamma plockat smultron på landet! Och så mycket! Ungefär 6 gånger så mycket som bilden visar! Har nog aldrig sett så mycket smultron på en gång förr! Underbart somrigt!
Igår träffade vi M.T på stan. Vi var på Café Madicken, där de också sålde en del fina gjejer. Ha aldrig varit där förr faktiskt. Blev bara lite chockad av ungdomsgängen som satt där.. Var det faktiskt så på "min tid" också? Att typ 12-åringarna satt och rökte och 14 åringarna hade ett rysligt språk! En satt och väntade på morsan som sku komma och köpa tobak.. Håller man på att bli gammal eller?
Idag bär de av hem igen för Max och mig. Imorgon ska vi träffa Mia i Åbo, och gå och handla grejer till fönsterrenoveringen som vi ska komma igång med på veckoslutet. Någonting som vi borde ha gjort för länge sedan, men bättre sent än aldrig! Ska bli riktigt roligt att träffas och sätta igång med fönstren!
Känner mig lite småkrasslig sen igår..hoppas att det går om med miljöbytet. Har verkligen inte ork att bli förkyld nu.. Har ju så mycket som jag vill måla och fixa där hemma! Och snart kommer Peter hem igen! Tiden går så fort..
Ha en skön söndag!

9 kommentarer:

Nettan sa...

Nää...på min tid satt inte ungar på 12 & rökte & inte hade man sånt " språk " om man nu kan kalla det för det ;0)....Vart tar världen vägen ???

Vad härligt det ser ut med " smultronen " =0)....gott !

Hoppas din förkylning försvinner !

Kram, Nettan

Ellas Inspiration sa...

Vilken underbar sommarbild. Ja, smultron är verkligen sommar. Va roligt att hon hittade så mycket. Brukar ju inte vara så vanligt!

Ha en skön dag!

Kram Karin

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Men oj så gott det såg ut med smultronen:) Jag har faktiskt inte hittat särskilt många i år, men det kanske beror på att jag mest håller mig inne i ösregnet;)

Hoppas du inte blir "jättesjuk" nu!

Kryapådigkram
Annica

Vackrare vardag sa...

Så härligt med mycket smultron! Det är riktig sommar det!

Leva som jag sa...

Förstår vad du menar. Granntjejen här sitter och tokröker. Hon är 15 år och mamman köper cigg, härligt eller hur? Tävling hos mig
kram M
Ljuvligt med smultron

Ullis/Leva på landet sa...

Ljuvliga smultron. Det som är så gott. Nej kan inte påminna mig om att det var så när jag var ung. Skulle heller inte kunna tänka mig min 15 åring och hans kompisar att göra så, inte än i alla fall. De är mest nöjda att sitta hemma hos varandra och spela tv spel eller gå på bio tillsammans. Men så bor vi och kompisarna ju på landet och de behöver skjuts för att komma in till samhället.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

a home far away sa...

Mums med smultron det är så vansinnigt gott!
Krya på dig, vännen!

Många kramar Gunilla

a home far away sa...

Hej...igen!
Jag vet att du har fått denna award förut, men kan ändå inte låta bli att ge den till dig igen:-)
Din blogg är ju så underbar och full av inspiration för mig så det är ett måste för mig att ge den till dig.

Kram Gunilla

Hem och Lycka sa...

Smultron är supergott och så somrigt.. Av nån konstig anledning så har de vita smultronen vi har "tagit över" smultronrabatten och dominerar totalt. Inte för att det gör nåt, de är goda de också men hade inte haft nåt emot lite fler röda.

Krya på dig, kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...