20 augusti 2008

Award - igen!

Här regnar det utmärkelser och awarder! Denna fick jag av Levindas värld! Tusen tack - är så roligt då andra uppskattar ens bloggande!

award9_15409580 

Den här awarden har också några regler:

Reglerna är:
1. Du kan ge utmärkelsen till en eller hundra eller vilket antal däremellan du vill - det är upp till dig! Se till att du länkar till deras bloggar i ditt inlägg.
2. Länka sedan tillbaka till
http://www.tammyvitale.com/ så att hon kan besöka alla underbara kvinnor som får den. Syftet med utmärkelsen är att sända lite kärlek till de kvinnor som gör din dag, som lär dig nya saker och som lever sina liv fulla av generositet och glädje!

Jag skickar den här awarden tillbaka till dig Anna och också vidare till följande bloggar:

Ellas inspiration

Mitt liv - mina drömmar

Living by Milla

Rost och rosor

samt

Södralycke

Gillar att läsa era bloggar som inspirerar mig så mycket!

Hade förstås gärna gett awarden till alla som kikar in här. Är så glad då jag ser ibland att så många har varit här på en dag!

Igår var det Mamma-bebis träff hos Aatos och Terhi. Livligt och ljudligt går det till då sex stycken bebisar i åldern 7-8 månader samt deras mammor träffas. En flicka som är en dag yngre en Max tog sig fram på alla världens vis. Max kom god tvåa då det gäller att ta sig fram! Stolt var man! De tre bebisarna som är ca en månad äldre än Max, låg ännu förhållandevis stilla. En riktigt trevlig träff var det! Så fick man utbyta lite erfarenheter och upplevelser igen! Nästa träff blir den 5 september hos Tiina och Pinja.

Och så har jag målat också! Jag hade två alternativ. Gå och sova när jag hade lagt ut Max igår, eller måla sovrummet. Jag borde ju ha gått och sova, men då man är så här galen som jag, så blev det målning istället! Och jag kan inte hjälpa det, men jag är så otroligt glad då jag håller på! Och blir också efteråt då jag ser resultatet! Det blev inte vitt faktiskt, utan beige och så fint! Vi målade för ca två år sedan, men färgen blev lite misslyckad. Det skulle bli någon mocca färg, men den blev nog för mörk.. Vi gillade den då i början, men nu var det dags att göra det lite ljusare! Bilder kommer det däremot inte idag ännu. Vill fixa till det lite först - haha! Sänggaveln ska målas bl.a. Sängbord är jag också ute efter. Skulle vilja ha något i stil med de i Hemnes serien från Ikea.

74988_PE192593_S3 

82338_PE208062_S3

Gillar speciellt det med skåp. Där får man ju lite extra förvaring också. På landet i mamma och pappas sovkammare finns det två såna liknande skåp. Jag skulle eventuellt kunna få dom sa mamma.. Fast Pappa blev bekymrad över var han då ska ha sin tandborste.. Han är roligt ibland min pappa. Sängborden står alltså i fotändan av deras sängar, så de fungerar inte egentligen som sängbord. Och målas ska de förstås.. De är gröna nu..

Det har varit lite fredagen den 13:e det senaste dygnet.. Jag var till Ikea en sväng igår för att handla en födelsedagspresent till Peter som fyller på fredagen. Lite annat blev det ju också.. På vägen dit så tänkte en bil köra in i sidan på mig.. Jag erkänner att det nog skulle ha varit lite mitt fel också om det hänt en krock.. Då vi skulle åka hem, startade inte bilen, för ackun hade tagit slut. Jag hade fått på lamporna på något konstigt sätt.. Bilen varnar ju för det när man låser den, men det hade jag ju glömt att göra förstås.. Tur att N var med, så vi fick bilen startad och vi kom tryggt hem. Max vaknade hur många gånger som helst inatt. Han är så vild för tillfället, så han bara ramlar och stöter sig överallt hela tiden. Om man vänder ryggen om en sekund ens så vet man aldrig vad som kan hända.. Det skrämmer mig.

Efter gårdagens målande och den oroliga natten, så var jag helt slut. Jag kände att jag inte orkade med någonting. Hade tappat musten helt enkelt. Ja, så känns det nu också, fast inte lika mycket.. Tur att Peter kommer hem imorgon ändå.. För jag går just i bitar känns det som. För tillfället så känns det som om jag har för många projekt på gång och att jag inte räcker till. Jag ställer för höga krav på mig själv bara. Så har jag alltid varit på sätt och vis. Tyvärr så blir resultatet ändå inte alltid bra..

Lite piggare blev jag ändå då vi gick till posten för att hämta ut ett paket med en par presenter till Peter. Ingredienser till födelsedagstårta inhandlades också. På hemvägen stack vi oss in till en loppis som jag så länge har tänkt besöka. Där var en jätte gullig tant som blev så förtjust i Max. Hittade inte just något, och blev avbruten, då Max, som jag hade i famnen, rev ner en kaffekopp på en servis. Ett av faten gick sönder - förstås! Så jag hamnade köpa hela servisen. Den kostade nu bara 2 € så det var ju inte så farligt..Men onödigt! Va ska jag nu göra med 6 koppar och 5 fat! Inte var de speciellt fina heller.. blä.. Nå, jag sa att vi kommer säkert igen och söndrar saker..men då sa hon att de ska stänga.. typiskt, då jag äntligen kommit mig dit.

Så fick jag veta en ledsam sak just. Så nu blev min dag ännu mera förstörd.. Livet är så himla orättvist! Solen skiner idag, men ett stort regnmoln har fastnat över mig..

Hoppas att ni har det bra därute..

15 kommentarer:

Anonym sa...

Vet inte hur många gånger jag sagt åt N och M att jag kan inte fatta hur du hinner/orkar med alla dina projekt när du dessutom har ett litet barn ! Du är nog så otroligt hurtig ! Hoppas allt är bra med er, trots dåliga nyheter. Sköt om er !

karofina sa...

ja se där, du är på jakt efter samma sak som jag. maken o jag pratade just om dt idag, vi har nattusbord som liknar det nedesta, fast antikbets från IKEA, jag funderade på att måla vitt men tror inte det funkar för det är nästan som en plastfilm på. ska kika på lördag för då ska vi till IKEA :)

kul med mamma-träff! och att alla barn kommit så olika långt i sin utveckling! stora E började gå när hon var 11 månader, lilla E är nu 16 månader och går knappt! nästan ett halvårs skillnad!

kram!

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Hejhej och tack för den fina utmärkelsen:) Det är lite lustigt att den tagit sig ett varv runt och hamnat hos mig igen... Jag översatte nämligen reglerna för den utmärkelsen till svenska då de var på engelska från början:)

Oh så irriterande att behöva betala för den "fula" servisen som du inte kommer använda! Men så är det att ha barn... Kanske är det något Max kan ha att leka med när han blir äldre?;)

Jättesnygga sängbord du funderar på!

Kram Annica

S o F sa...

Låter som det varit lite för mycket (?) nu.

Tråkigt att du fått dåliga nyheter, hoppas det löser sig på nåt sätt.

Uppiggande styrkekramar!

Living by Milla sa...

Nämen Lotta..du är bara för go, tusen tack! Jag är smickrad av dina vackra ord ska du veta;)

Hemnes är en jättefin serie, lite lantlig men ändå stilren, snygg.

Skänken blev superfin i vitt och vilka läckra kronor, jag har den stora.
Det ska bli spännande och se ditt målningsprojekt,är så nyfiken.

Kram och puss till Max!
Camilla

Södralycke sa...

Stort tack för den fina awarden! Det var en rolig överraskning :)

Tråkigt att du haft en så taskig dag....Håller tummarna att det ska bli bättre i morron och kickar några kramar!
/Johanna

Ullis/Leva på landet sa...

Det verkar inte som om du har sådant flyt just nu. Ibland hamnar man i ett sådant läge. Fördelen är ju att det bara kan bli bättre då. Spännande med sovrummet. Mycket har du på gång. Här är det lite lugnt just nu, måste vila. Grattis till utmärkelsen!

Kramar Ullis

Katta sa...

Tack gulliga du för att du vill ge den till mej, blir glad.Vad du håller igång med målning och allt fast jag förstår att du vill sysselsätta dig när Peter är borta på jobb, jag hade det ju mycket så när min son var liten med. Det känns rätt ensamt ibland då och då kan det vara bra att sysselsätta sig med nåt. Kul att ni har mamma-bebisträffar hemma hos varandra, så var det intehär när mina barn var små utan man träffades på BVC och det var rätt stelt där, sen umgicks man med några utanför där med.Tråkigt att dagen inte varit så lyckad för dig hoppas det inte är nåt allvarligt du fått veta nyss.Hoppas att det där regnmolnet blåser bort nu genast från dej.Må din morgondag bli en bättre dag, stor kram till dej och Max

Nettan sa...

Oj, låter som om du haft en " sjuhelsikes dag idag "...inge roligt, lider med dig !
Men från & med nu kan allt bara bli bra =0)...& du Max man ska inte härja när man sover...ligg still !!
Kram, Nettan

Stina sa...

Härligt att få måla lite. Det är ju så kul.
Tur att det inte skedde en olycka. Var rädd om dig gumman. Det finns bara en Lottaspace, vet du.
Puss

Anonym sa...

hej på dig! tack för din snälla kommentar! vi har ju hemnes sängborden utan skåp, och de är sååå fina. hela hemnesserien gillar jag!

hoppas allt är bra med dig trots dåliga nyheter!

kram sara

LillaFlisan sa...

GRATTIS!
Visst blir man glad!
Det är du verkligen värd!
Flisan

Ellas Inspiration sa...

Men GUUUUUUUUUUD så roligt tack!! Grattis till dig igen!!

Kram Karin

Huset på kullen sa...

Hoppas du har en bättre dag idag!

Ja, jag tror nog att sofforna kommer bli jättebra. Längtar tills vi har en soffa att krypa ner i. Förhoppningsvis går det att tvätta bort eventuella fläckar =)

Kram Linda

StrandviksVillan sa...

Du har ett jättevackert hem!

Känner igen mig väldigt bra i det där med att inte få sova på nätterna (tidigare inlägg)... Det är verkligen jättejobbigt, man blir irriterad och viljelös. Men du ska veta att allt har sin tid, det svänger småningom. Nu får vi äntligen sova om nätterna, bara ibland vaknar lillkillen en gång för att söka nappen eller dricka vatten. Må så gott, hoppas det trista beskedet löser sig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...