25 september 2008

Jag har fått min vinst!

paket

I morse fick jag paketet som jag så länge väntat på!

Min vinst från Camilla med bloggen Living by Milla.

Vilket snyggt paket alltså!

IMG_4562

Oj så fint inpackat!

IMG_4563

Fint kort med fin text! Ingen fara Camilla!

Väntar man på något gott så väntar man aldrig för länge!

IMG_4564

Och inuti var den fina saltpåsen!

IMG_4567

Med ännu ett fint kort!

IMG_4569

Och det fina namnbandet!

IMG_4571

Nu ska det saltas! Tack så mycket för vinsten Camilla! Är så glad!

Idag ska jag inte prata tråkiga saker. Men roligt att så många ändå reflekterade över gårdagens kommentar. Tack!

Igår var vi en sväng till J+M och magen! Fick veta att deras lilla apa kommer att komma den 7 oktober. Det blev så nu ändå! Det är inte ens två veckor dit! Spännande! J hade just tvättat alla små kläder, och det känns som om det var länge sedan man själv var där.. Tiden går så fort..

Imorse gick Max på alla fyra. Björngång kallas det väl eller något sådant.. Det var något nytt det! Inatt försökte jag att inte mata. Men efter att ha stigit upp typ fem gånger i nästan två timmars tid, så gav jag upp.. Jag hölls inte nästan och stå på benen då mera. Ska försöka igen nästa natt..

Nu är det slutligt. Jag kommer att börja jobba igen i januari. Meddelade detta till min chef igår. Känns både roligt, jobbigt och vemodigt. Lite blandade känslor.. Men Max kommer ändå att få vara hemma ända till mars, för Peter tar pappaledigt två månader. Det var åtminståne något bra med att Viking XPRS flyttades under svensk flagg. Pappans förmåner då det gäller föräldraledighet är såå mycket bättre i Sverige. Lite lustigt bara att Peter får svenska sociala förmåner, då han inte sätter sin fot på svensk mark eller vatten heller för den delen.. Men så är systemet..

Idag ska vi åka in till Åbo och träffa Mia. Ska bli spännande att se tröjan! Ska också gå en sväng och hälsa på M på hennes jobb, för att hämta Max fotboll som vi glömde hos henne och P på fredag. Så ska hon visa till mig hur man syr foder i en ärmlös klänning.. Trodde att jag skulle få hjärnsläpp igår kväll då jag funderade på detta.. Syster Petra ska också få ett besök. Enligt planen ska Max få sova dagssömn medan jag är där..

Trodde att jag skulle få min overlock idag. Men ingen lapp i postlådan.. Fick fraktnumret av säljaren, och kollade på postens hemsida, men paketet var först i Åbo i morse.. Ska kolla hos Petra om det har kommit fram lite senare idag! Till veckoslutet MÅSTE jag iallafall få den!

Och så äntligen var det två elektriker på besök i morse! Peter ringde till en annan än den vi haft förut innan han åkte på jobb, och nu så kom dom. En äldre som inte hörde någonting och var skeptiskt till allt, och en yngre som verkade riktigt vettig och positiv. Gamla gubben fattade inte alls varför vi tagit fram den gamla pärlspontspanelen i köket. Han trodde att vi skulle sätta ny panel dit.. Och så frågade han en massa konstiga frågor om elkontrollanter och vem som planerat elen och gjort diverse arbeten. Helt som om jag skulle veta sådant, vem som har dragit några ledningar för femtio år sedan.. Så tyckte han att det var trångt i källaren.. helt som om han skulle ha något med den saken att göra och som om det borde störa honom.. Blir på störd på såna där gubbar som vet allt bäst och inte tar unga människor på allvar.. Men den vettiga gubben skulle komma om en vecka igen och planera lite, och i slutet av oktober skulle det finnas tid att fixa till det! Får verkligen hoppas att den gamla gubben stannar hemma då.. Underbart att det äntligen blir gjort! Så får vi börja fixa i källaren också!

7 kommentarer:

Wilda Stenlyckan sa...

Hejsan!

Visst var saltpåsen fin! Jag har också fått min som självklart har fotats och ska in på bloggen.. ;-)
Tråkigheter måste också få ventileras de är ju en del av vår vardag, hemskt men sant.

Kram på dig!

Livet på Sjögård sa...

Så fina tofflor du gjort som du visade några inlägg tillbaka!
Och vinsten är oxo jättefin :) Så roligt att du vann!

Konsekvent är ordet många erfarna tycker om att använda (angående nattamningen). Har själv blandad erfarenhet av ammmandet. En grej ni kan prova när din man är hemma att det är han som stiger upp på natten för att hjälpa Max att somna om men det är ju lite knepigt förståss om det tar längre tid än en vecka då han ju sedan åker på jobb igen... Om ni inte provat redan såklart.

Ser att du skrivit många gånger att han sover oroligt på nätterna. Vågar nästan säga att det lättar efter att han blivit 1. Min yngsta sov superdåligt i ett halvår (mellan 6-12mån ålder) och det var mest pga utvecklingen. Under den perioden lärde han sej många viktiga saker som krypandet, att sitta, gå osv som sedan tog ut sej även på nätterna. Inte helt lätt att vara dödstrött och ha 2 äldre systrar som oxo behövde sitt!

Ja, det va en lustig gubbe ni hade hem hos er, inget att bry sej om då den andra var mer vettig.

Oj, nu blev det ett långt svar :)

Wilda Stenlyckan sa...

Hej igen!

Du har en utmaning inne hos mig om du vill!

Kram

Frida sa...

Grattis till den fina vinsten. Hoppas du får en trevlig helg!
Kram Frida

Living by Milla sa...

Hihi, vilken fin saltpåse.;) Vad roligt att du är nöjd med den.

Önskar dig en skön helg!
kram Camilla

Livet på Sjögård sa...

Hej! Satte dig på min blogglista över bloggar jag läser ofta. Hoppas det är ok?

Ellas Inspiration sa...

Grattis till vinsten!!

Har inte haft tid att hälsa på så nu får jag kika runt ordentligt, ser att mycket hänt sen min senaste besök...

Kram Karin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...