01 oktober 2008

Inspiration M är öppnad!

Nu har jag öppnat min inspiration M blogg! Välkommen in! Några inlägg har jag redan i smyg fixat till, mera kommer efter hand!

inspirationM

I köket har jag hängt upp en grej jag fick av min mamma senast hon var här. Det är att snöre med klädnypor. Visste inte först vad jag skulle ha den till, men så kom jag på! Från olika bloggvänner har det nu och då kommit paket av olika orsaker, och alla har skickat med söta fina kort! Så nu hänger de framme i köket och påminner mig om att bloggvärlden är underbar! Kram på er!

IMG_4578

Kortet längst till vänster är från Living by Milla, fick det med min vinst, det andra kortet är tillverkat av Hem och Lycka och det fick jag av Smått och gott hos Lina, som var min hemliga vän i Vita gåvor. Det tredje kortet är från Bjurntjärnsvillan, då vi gjorde en byteshandel. Det sista kortet är också från Living by Milla.  (Det blev många länkar, hoppas alla blev rätt!)

IMG_4580

I morse då jag skulle koka kaffe, glömde jag kaffet.. så jag hällde i vattnet på nytt och satte på, utan kaffe igen.. Jag är lite trött idag, för Max var lite gnällig inatt. Men det här är första natten som jag efter en timme gav upp och matade honom. Han har innan den här natten sovit fem nätter utan mat! Vaknat har han ju nog, men maten har han klarat sig utan till kl.6.00 ungefär. Men jag märkte igår att två av hans tänder i övre käken just är på väg igenom, så jag antar att nattens orolighet berodde på det.. Hoppas det, för jag har nog varit mycket piggare då han har somnat om nästan genast då han vaknat.

Idag kommer Peter hem! Det här blir en lite längre vecka, då han ju åkte en dag tidigare på jobb förra veckan. Nu är han hemma i sju hela dagar, och så idag. Nästa vecka då han åker på jobb på torsdag, så åker vi med! T och M kommer också med och så åker vi av och an till Tallin på torsdag! Nuförtiden hinner man t.o.m. i land där i några timmar. Har planer på att uppsöka en par tygbutiker, för det är det som lockar mest nu.. På tal och det så glömde jag igår att jag också köpte en bit trikåtyg, mörkblått med larver på. Det var jätte gulligt, blir nog någon blus till Max. Ja, jag anser att det är maskar på tyget, för jag kallar Max för masken ibland.. Snart tror han väl att han heter så... Så kommer han till dagvården och säger: hej, jag heter Mask!

Ha en bra dag och kommentera gärna på inspiration M, så jag vet att ni varit där!

13 kommentarer:

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Hej!

Jodu så där disträ kan man bli efter en dålig natt. Själv mejlade jag precis Stina men glömde skriva det jag mejlade henne om;)

Masken Max kan få träffa min son någon gång. Honom kallar vi Jonte Myra*fniss*

Kram Annica

Richiesliv DÅ och NU sa...

Hej Lotta!

Jo, den kände jag igår och jag kan säga att den var inte kul. Jag var trött och nere hela dagen.

Spännande att kika in i din inspiration M sidan... *wink kanske hittar jag ngnting som jag vill ha och du kan sy åt mig? LOL...

Kram till lille mannen...

Villa Hemmet sa...

Vilken fin blogg. Gillade inlägget med den lilla killen längre ner :D

- Jenny

Hem och Lycka sa...

Vilken fin blogg, så fina saker du gör!

Hihi, då är det värre att glömma sätta kannan under vattenkokaren - det gjorde jag på jobbet en gång och det var i en sån där STOR termos, gissa om jag fick torka vatten.. kram!

Ellas Inspiration sa...

Vilka fina kort du har och roligt att ha dem framme!

Kram Karin

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Spännande:) Ska kika in där!
Susanne

Livet på Sjögård sa...

Det blev nog fint med kortena framme sådär :)
Har oxo sånadärna små klädnypor som ska till äldre dotterns rum (bara jag nu hinner)

Jo, så där minns jag oxo att jag kunde vara efter en vaknatt. Lägga brödet i kyylskåpet och mjölken i brödlådan osv.... :)

Living by Milla sa...

Vad mysigt du har gjort med korten! Nu blev jag inspirerad att göra likadant.;)

kram Camilla

Wilda Stenlyckan sa...

Grattis till din nya blogg! Ska bli så spännande att se vad som hamnar där! Det finns redan en massa fint såg jag. Fina bilder från köket visar du också!

Kram

Leva som jag sa...

Så mysigt inspirarande!! Gick in och kikade, söta små klänningar
kramar M

Frida sa...

Åh vad roligt måste genast kolla in din nya blogg. Inte konstigt att du är trött. Hoppas du får sova bättre i natt!
Kram Frida

Södralycke sa...

Kul ide med snöret och klädnyporna! Har funderat på att göra något liknande över skrivbordet i arbetsrummet fast med en vajer istället...

Nu ska jag kika in på din andra blogg!

Ha det gott, kram Johanna

Vägen till Drömhuset sa...

hejhej! vad fin din blogg blivit :) ser så proffsig ut :) vad fina bilder du bjuder på, gillar klädnyporna på snöre :) brödburken är skitsnygg :)

här börjar jag bli bättre, men är så förlamande trött ibland :)

stor kram sara

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...