21 november 2008

Snö är vackert!

 IMG_5488 IMG_5489 IMG_5495 IMG_5502IMG_5503  IMG_5505 

Visst är det vackert med snö? Igår postade jag paketet till min hemliga vän i vita gåvor. Passade på att ta kameran med, då vi gick till posten. Tar nästan ont då det är så vackert! Ännu ligger snön kvar, men senast jag kollade var det någon plusgrad, så det smälter väl.. Men försöker njuta medan det varar! Om man ändå kunde frysa tiden, och ta fram det här på julafton!

Fredag idag. Har inga speciella planer. Ska bara ta det lugnt med Max! Ska försöka sy färdigt lite påbörjade grejer! Jag har en tendens att påbörja en massa projekt som ni vet.. Får inget klart.. borde sätta stopp för mig själv, och inte påbörja något nytt, innan jag har det mesta klart. Men det är svårt, då det kliar i fingrarna och jag får en ny idé.. Jag har säkert 10 påbörjade projekt som jag skulle vilja få klara..

Vi har lite äpplen i en korg på glasverandan, och jag märkte för någon dag sedan, att någon som hade gnagat på dom.. Imorse, då jag skulle ta in ett äpple till Max morgongröt, såg jag den skyldige.. En liten mus.. nu borde man väl sätta ut en musfälla, men jag vill ju inte se musen i den sen, och framför allt inte ta bort den därifrån! Och musgift med en krypare i huset, är inte ett alternativ..

Lite nytt på inspiration M också! Ta gärna en titt!

Ha en skön helg - och tack alla ni som troget tittar in här hos mig och lämnar så snälla och söta kommentarer!

20 kommentarer:

Unknown sa...

Snön är sååå fin nu. Ren, luftig och fyllig. Fina bilder du lyckats fånga.

Och så till det mindre trevliga.

Möss!!! Jag såg (tror jag) ett möss springa över köksgolvet för någon dag sedan. Vi la upp en musfälla, men den har förblivit tom. Så jag börjar undra om jag såg i synen, fast jag är nog helt säker på att det var ett MÖSS. Usch!!

Backstitch sa...

Snön ligger till min förvånan kvar. Jag kan inte direkt säga att jag var berädd för jag har fortfarande sommar däcken på så i dag var vi tvugna att gå till klubben med Odwar. Jag lovar dig att det är en verklig ovanlighet att se mig gå.

Möss kallar vi hemma för råttor och det är för att jag tycker att de är sååååååå äckliga att ordet möss är för gulligt.
Jag varken lägger ut fällor eller tömmer dem. Det gör gubben min. I fjol köpte jag musskrämmare från Hong Kong, sådana man lägger i eluttaget och de har högfrekvens för att skrämma små gnagare. Vet inte om de fungerar men efter att vi hade pluggat in dem så har vi inte sett något möss. Tack och lov.

Kram Moster

Anonym sa...

det är vitt och fint hos oss med - men några bilder har jag inte hunnit ta ännu...

Björk o Äng sa...

Vilka vackra bilder på snö. Här på västkusten får vi sällan sådär mycket och om vi får det ligger det bara i några dagar på sin höjd innan det töar bort. Blir mer jul/vinterkänsla med snö...

Ha en härlig helg!

Camilla

Galleri MochB sa...

Javisst är det härligt med snö!!! Skall utöka din projektlista lite mer... Du som är så duktig på att sy... Såg någonstans små söta sminkväskor (eller för annat smått) som var typ trekantiga, med en dragkedja mitt på. Man skall ju inte apa efter men...:O) Jättesöta! Visst förstår du precis vad jag menar... Ha en skön helg! Kram Mia

Galleri MochB sa...

Just prexis såna...:O) Jag beställer 3 stycken fast i något trevligare tyg!! Inte grönt, för det är inte min färg, men kanske något blått, beige, linneaktigt... Fast du skulle visst snart åka på semester...;O)

Sunells sa...

Så mysigt med snö, väldigt vackra bilder!
Tittade in på Inspiration M och förklädesklänningen är ju jätte söt. Så fint retrotyg!!

(Apropå trekantiga nessessär som nämns här i en kommentar så säljs dessa på Designtorget har jag för mig. Mycket härligt inspiration!)

Ha det så bra och trevlig helg:)
Kram Katariina

Villa Carl Larsson sa...

Ja visst är det underbart vackert med snö. Vi har liiite snö ute nu men det lär väl hinna tina bort. Jag blir bara så lycklig när det kommer snö. Jag är ju van uppe i norr när snön funnits kvar från november till maj då våren kommer :)
Trevlig helg. Kram

Lallis - liv och leverne sa...

Ja, det är underbart vackert med snö och dina bilder är så fina!
Kram lallis

Ullis/Leva på landet sa...

Så vackra bilder. Har inte fått iväg mitt paket till vita gåvor men ska skicka det nästa vecka. Ska bli så spännande att se vad som kommer i brevlådan här. Möss är ju ganska söta när man ser dem men tömma en fälla skulle jag inte klara. Nu har vi en bra musfälla i vår katt som är en superduktig jägare.

Hoppas att helgen blir bra!
Kram Ullis

Frida sa...

Ja visst är det fint med snö,jättevackra bilder. Vi har tom fått lite snö här i Skåne. Den verkar inte smälta än i alla fall.

Usch möss är ingen hitt.
Hoppas du får en trevlig helg!
Kram Frida

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Men oj så mycket snö ni fått! Här har det snöat lite grann men det stannar inte länge på marken innan det är borta igen...trist!

Ha en skön helg
Kram Annica

Nettan sa...

Visst är det vackert med SNÖ !!1
Men *brr* vad kallt, håller mig inne & nerbäddad i soffan...*fniss*.

Himmel, vad lika du & dina systrar är =0).
Är riktigt avis på eran kommande resa, hade inget emot en tripp till solen nu, mina fingrar värker & är blåa som tusan =0(.

Ha en " myspys " helg du & Max !
Kram Nettan

Katta sa...

Visst är det vackert med snö. Idag har vi det vitt och snöyra här med.Vilken härlig bild på en stolt Max på egna ben längre ner :) Kram Katta

Ellas Inspiration sa...

Oj så mycket du har fått. Visst är det vackert för då slipper man mörkret...

Kram Karin

Sara Mårtensson sa...

Älskar också snön! Idag har vi haft strålande sol, -15 grader och snön har gnistrat så vackert!! Men vilken fräck liten mus som äter Max äpplen! Precis som du så vill jag nog inte ta loss en mus ur en fälla. Fina saker du har sytt!
Hoppas du har en trevlig helg!
Kram Sara

Södralycke sa...

Kan inte annat än hålla med, visst är det vackert med snö!!

Kul att du vill vara med och tävla på min blogg, Lycka till!

Kram Johanna

karofina sa...

oj det var inte lite snö!! nog är det fint alla gånger. att titta på då, ska man ge sig ut i det och köra bil blir det bara till problem. nä, snön är inte min bästa kompis.... ;)

kram!

Brunkullan sa...

Oh så vackra bilder! Du har verkligen fångat det bästa med snön:)

Susanne

Mjuka sa...

Vackra snöiga bilder du visare!! Skall göra i ordning mitt vitagåvorpaket i dag.
Kramar M

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...