09 december 2008

Mitt vita gåvor paket!

IMG_5901 IMG_5902 IMG_5903 IMG_5904

En tovad boll med snöflingabrodyr fanns det i mitt Vita gåvor paket! Tack min hemliga vän! Jag tycker ju så mycket om tovat, men sällan jag köper något sådant själv! Snöflingan kommer från Åre snöflinga. Kollade in på hemsidan, och där fanns mycket annat fint också!

Fick hem en sjuk man igår. Magsjuka. Får hoppas bara att inte Max och jag blir smittade.. Peter var ganska ynklig igår, lite bättre idag. Det är första gången i hans liv som han är sjukledig! Tänk det!

Idag ska jag försöka städa lite, och sy lite. En beställning ska skickas iväg, och så ska jag försöka uppdatera lite på inspiration M sidan. Har en hel del grejer fotade t.o.m. men har inte fått in bilderna. Lite nytt finns det också.

Blev ingen mamma-bebis träff igår. Måste åka och hämta Peter från bussen, och Max var så gnällig, och har ätit dåligt en par dagar. Inte väl helt frisk han heller.. Det är ju tråkigt att vi inte är riktigt på topp nu, men tur ändå att vi var friska som nötkärnor allihopa under resan! Bakade några kamelpepparkakor, men dom åt jag upp själv- ups!

Imorgon ska jag med syster Petra en sväng till Ikea. Jag ska så här passligt till tredje advent fixa ihop en adventsljustake av blockljus.. Är lite besviken på mig själv.. Jag som skulle fixa och julpyssla så mycket iår.. Ännu har jag inte typ gjort någonting. Jo, en amaryllis köpte jag igår. Men den har inte hittat sin plats ännu.

Nu ska jag sluta svamla och börja göra någonting! Ha en bra dag! Här är världens tråkigaste blöta väder..

13 kommentarer:

Moster sa...

VÄLKOMMEN hem igen. Har nog läst att du kommit hem redan och tittat på bilderna men inte hunnit kommentera ännu. Det ser ut som om ni hade det varmt och fint, säkert färggrannt och kryddigt.
Vi har nu vattkoppor i huset och mitt julfixar har minimerats pga det men lite varje dag försöker jag i alla fall få gjort:)
Syster med barn solar sig nu i Thailand
Kram Moster

Hem och Lycka sa...

Den var ju helt underbar, vilken bra julklapp du fick! kram

Nettan sa...

Men jisses, är det redan julklappsöppning hos dig & vilken gåva, så söt den va...

Stressa inte Lotta, det blir Jul ändå ska du se, mysa med dina sjuklingar & ta det lugnt, det ordnar sig ska du se !

Kram Nettan

Vita ljuva tankar sa...

Så fin snöflinga du fick!

Inte kul med en sjuk karl, de blir ju så ynkliga ;) Hoppas att du och Max håller er friska iallafall. Svårt att hålla sig frisk just nu, alla hostar, nyser och har sig runt omkring mig...

Kram Linda

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Åh nej inte magsjuka....Stackarn!!! Hoppas nu ni klarar er, du och Max!

Vilken härlig julklapp du fick!

Kram Annica

Jozan - Krydda Livet sa...

Vilket fint inslaget paket och det som var inuti också :)

Lallis - liv och leverne sa...

Men vad fin:)
Och hoppas han blir bättre snart och att ni andra slipper bli smittade.
KRAM Lallis

Frida sa...

Hej!
Vilken fin gåva du fick, tycker också om tovade saker.
Hoppas mannen kryar på sig och att du och Max inte blir smittade!
Kram Frida

Livet på Sjögård sa...

Så tråkigt med magsjuka,krya-på-dej hälsningar till maken. Hoppas ni andra sparas från den. Inte skoj att ha magsjuka själv och sköta om barn kan jag berätta...

Härlig snöboll du fick :)

Galleri MochB sa...

Härliga bilder från resan! Antar att det är mej det gäller det du skriver... :O) Och så mysig snöboll. Kan ju vara bra att ha ifall julen blir snöfri... Kram Mia

Ullis/Leva på landet sa...

Hoppas vekligen att du och Max klarar er. Magsjuka är inte kul. Har hellre hög feber. Så fin gåva du fick. Är ju så kul med vita gåvor.IKEA skulle jag också vilja till.

Kram Ullis

Emy sa...

Tack så mycket för ditt fina paket! Hjärtana har nu hittat sina nya platser i mitt hem, och polkagrishjärtat är uppätet ;-)

Kram

/Dreams in white

Vit poesi sa...

Åh lyckliga du som fick en sådan fin julgåva!
kram Malin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...