14 december 2008

Tredje advent!

Oj så tiden går! Tredje advent - redan! Blir ett kort inlägg nu i väntan på Idols finalens resultat!

Peter har tillfrisknat och Max och jag (ta i trä) har hållit oss friska! Det har pysslats på lite här de senaste dagarna. Har försökt städa, men det tar så otroligt lång tid då jag bara flyttar omkring på alla saker.. T.o.m möblerna byter plats ibland..

Lite mera julbelysning har vi fått upp och lite av julmaten är färdiglagad. Nästan alla julkort (kuvert) har fått namn och adress på sig, men tror nog inte att jag får iväg dom imorgon med det billigare priset. Har lagat ett eget fotojulkort i år, och de har inte kommit ännu..Peter åker ju på jobb onsdagen den 17.12 och kommer tillbaka först den 23.12, så känns skönt att ha en del av maten färdig, så det är bara att ta ut ur frysen sen! För vi kommer ju att fira jul hemma hos oss i år hela familjen!

Igår var vi till Ikea och till Mylly. På Ikea inhandlades det lite juliga tyger och saker. Bl.a. dessa fyra blockljus, så nu fick jag äntligen ihop min adventsljustake! Bättre sent än aldrig! Ljusen står på en gammal silverbricka och fick ett trähjärta runt sig.

IMG_5966 IMG_5967

Ha en skön nästa vecka!

10 kommentarer:

Malmkakan sa...

Hejsan! Ja, bättre sent än aldrig och din adventsljusstake blev ju jätefin. Fint med de röda juliga hjärtana med siffror på...
Kram, Cecilia

Ullis/Leva på landet sa...

Fin ljusstake du har. Här har jag inte ens börjat med julkorten än. Måste ta det i veckan. Vilken tur att alla är friska nu och att du och Max klarade er. Du har något inne hos mig.
Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Nettan sa...

Du fick din adventsljusstake till slut...." bättre sent än aldrig " heter det visst !

Ha en skön kommande vecka !
Kram Nettan

Hem och Lycka sa...

Vad fin ljusstaken blev! Bättre sent än aldrig heter det ju ;-)

kram

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Vad fint det blev! SÖtt med hjärtanen på:)

Kram Annica

Vägen till Drömhuset sa...

hejhej :) skönt att ha maten fixad.. själv har det sinat i kassan, så det får bli panikshopping den 22:a... menmen, jag är nog inte ensam om det heller ;)

stor kram sara

Madicken´s sa...

Hejsan, jo tiden går jättefort så här nära jul...först tycker man att man har hur mycket tid som helst och vips så knackar julen på dörren. Njut av den tid du e ledig och ha en god jul!

Terese sa...

Där ser du, nu har pysslandet börjat hos dig med och tro mig, det är inte bara fördelar med att vara 2 som pyntar. Visst går skapandet dubbelt så fort, men utplaceringen tar dubbelt så lång tid. Bara att bestämma vart julgranen skulle stå i år tog 1 dygn! Ha en underbar vecka.
Kram Terese!

Katta sa...

Så skönt att ha julmaten färdiglagad. Vi brukar tyvärr vara ute i sista minuten vilket faktiskt inte är så roligt.Visst är det skönt när släkten kommer hem till en då man har små barn så man slipper flänga själv. Ha en bra vecka, kram Katta

Galleri MochB sa...

Mysig adventstake! Ja är det inte konstigt med de där julkorten.... varje år tänker man att nu skall de fixas i tid, men ändå sitter man där och bannas dan för de skall postas...:O) Så även i år hos oss....
Kram Mia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...