10 januari 2009

En award till och beställt från Jotex

Jag har fått en award igen! Den här gången av Huset på kullen. Tack så väldigt mycket, jag blir ju så glad! Samma sag gäller som med awarden jag fick igår.. Så många som är värda den, så ta åt er bara!

nobelpris1 

Och jag som inte skulle beställa något just nu.. Men så kommer de där katalogerna hem i postlådan och så kan man ju bara inte hålla sig ifrån att beställa lite.. Och det blev faktiskt ganska lite den här gången!

image 

En dörrmatta till tamburen

 image

Stenar med text - tycker bäst om den svarta

 image

Prickigt bomullstyg och vaxduk av samma tyg. Ska bli haklappar och necessärer tänkte jag av vaxduken. Bomullstyget vet jag inte riktigt ännu, men det är så fint!!

Skönt med lördag! Det sågas och spikas för fullt i källaren! Kanske jag eventuellt kan visa något därifrån så småningom? Jag i min tur ska försöka sy lite idag. I förrgår kom det inte mindre än tre mönstertidningar i postlådan! Suuri käsityölehti (men den prenumerationen tar slut snart) och två nummer av Ottobre. Det sista vinternumret för år 2008 och så ett bonusnummer som jag fick då jag började prenumerera. Valde ett nummer från år 2006 som bl.a. har ett mönster till en body med halsöppning som går i omlott. Ska försöka sy en idag! Mönstret har jag ritat ut redan i storlek 80. Max är så stor redan.. Ritade också ett i storlek 50. Det kommer ju nya bebisar hela tiden, så blir bra som nyfödd present! Ska sy ett set färdigt i något skede, så det finns sen då det kommer någon liten! Förutom bodyn, ritade jag också ett mönster för en liten mössa och ett par  byxor i storlek 50. Som dockkläder nästan! Ottobre tidningen är helt underbar! Så fina kläder och så fina mönster!

Igår var M.T och T barnvakter en par timmar, och jag och Peter gick och tittade på den nyaste Bond filmen. Den är ju inte så ny mera, men det är ju inte varje dag man har möjlighet att gå på bio, och vi hade inte sett den ännu. Den var nu sådär tycker jag, men inte spelar det egentligen någon roll, bara man slipper ut lite! Tack för erbjudandet M.T!

Medan jag väntade på Peter och Max, tog jag en sväng via Kapp Ahl och köpte några blusar till Max som han ska få i födelsedagspresent. Helt dumt, men jag får nästan dåligt samvete då jag köper nya kläder till honom.. Köper helst och gärna begagnade kläder eller syr själv. Men de var iallafall i ekologis bommull, så då kändes det lite bättre! Nog måste han ju få några nya kläder iallafall!

Om en vecka och en dag blir Max 1år! Tiden har gått så otroligt fort! På söndag har vi kalas, och det verkar bli en hel del folk - roligt!

Ha en skön helg nu alllihopa! Själv blir jag ensam med Max i kväll, då Peter ska träffa en gammal arbetskamrat. Men det är helt okej, hans tur att fara ut och roa sig, och jag har inget emot att vara ensam en kväll! Ska sy lite och ta mig tid att titta runt lite hos er andra! Ha det gott!

10 kommentarer:

Villa Carl Larsson sa...

Vilket fint tyg. Det kommer ju att bli jättefint när du ger dig på det :) Du är så duktig ju.

Kram och trevlig lördag!

Lallis - liv och leverne sa...

Grattis till utmärkelsen.)
Och ha så mysigt ikväll.
Och idag såklart.
Kram Lallis

Mjuka sa...

Grattis till awarden!! Håller med att det är svårt när katalogerna kommer, men har köpstopp!!!
Kram Malin

Frida sa...

Grattis till utämrkelsen! Vilket underbart tyg, man får vårkänslor av den friska limegröna färgen.
Hoppas du får en fortsatt trevlig kväll!
Kram Frida

Anna-Paulina sa...

Hej. Visst är det kul när man får nya kataloger. Satte mig med en bit shoklad, en kopp kaffe och senaste Ellos i går kväll när sambon kom in. Det här är lyx sa jag. Han skakade bara på huvudet och skrattade. Dom förstår inte livets goda saker, som är gratis. Som kataloger och fönstershopping.
Vilket fint tyg. Man får en känsla av vår när man ser det. Ha en trevlig helg.

♥ Fyra årstider sa...

Tack för dina rara ord hos mig...jag är lite dålig på att lämna kommentar..men jag tittar alltid på dina fina inlägg.
Kram Lotta

Ullis/Leva på landet sa...

Grattis till din utmärkelse. Man blir ju så sugen när katalogerna kommer men har hittills klarat av att inte köpa något.

Kramar Ullis

Chubby Chieque sa...

GRATTIS till din fina awarden.Tyget är kanon fint...

Vilken start på året, vad?

Ha en underbar helg med maken din och lil mannen.

kjams!

Anonym sa...

åååh vad duktig du är på att sy! jag blir så imponerad :) jag fattar knappt hur man syr ett kuddfodral ;)

ha en underbar helg :)

stor kram sara

Anonym sa...

Jag är så avundsjuk på hur duktig du är ! Vet inte hur ofta jag tänker på att ta fram symaskinen, men aldrig blir det av. Skulle jag bara sy egna kläder åt A, skulle han nog få gå med rumpan bar. Stackars barn. Därför är vi stamkunder på Lindex. :)Måste nog dock säga att endel favoriter har jag fyndat på barnloppiset här i Ekenäs. Men den ordnas ju bara 2 ggr/år så... Grattis till Max så här i förväg !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...