29 januari 2009

Vinst!

 

Jag har vunnit min andra bloggtävling! Och vilket fint pris! Väldigt duktig är hon, A-P! Och tack för bonusvinsten! Max fick ett bokmärke i present!

utlottning

Klicka på bilden för att komma till pysselverkstaden!

Annars har jag inte så mycket att komma med. Dagarna går väldigt fort på jobbet, och kvällarna ännu snabbare här hemma.. Hinner och orkar inte göra så mycket hemma. Riktigt bra går det på jobbet, trivs väldigt bra och det känns roligt att jobba igen. Hemma går det också riktigt bra, fast Max är lite förkyld just nu, och nu känner jag att jag kanske också håller på att bli lite förkyld..

Veckosluten går också för fort.. Inkommande helg ska jag och en arbetskompis/gammal klasskompis och en gemensam bekant och en par andra, åka till Runsala och ha en kreativ träff. D.v.s. att alla gör väl lite vad de vill i hantverksväg och så träffas man och har trevligt samtidigt! Hoppas att det är början på många trevliga träffar!

Jag har tänkt att jag ska laga en rya av vitt papperssnöre som ska få en ljusserie instucken bland ryaknutarna. Så ska den hänga i den nyrenoverade källaren har jag tänkt.. får se.. Köpte vitt papperssnöre och sånt där "nät" som man ska knyta en rya på eller något sånt på en mässa för en par år sedan, men det har aldrig blivit av att göra något av materialet, så tänkte att jag skulle passa på nu!

Förra helgen var jag och J ju till en tygbutik och det blev en del handlat, härliga tyger i härliga färger! Lördagsgodis för mig!

Annars är blogginspirationen lite nere just nu.. inte så inspirerande att ta fina bilder då det är mörkt hela tiden då man är hemma.. Men vi går mot ljusare tider!

Ha en trevlig fortsättning på veckan och ett trevligt veckoslut!

3 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Å vad härligt med vinsterna, grattis!

kram

Galleri MochB sa...

Lyckans dej som får vara kreativ både på jobbet (om jag förstått saken rätt) och hemma, och ha härliga kreativa träffar...:O) Låter intressant med ryan. Tror bestämt jag har en liknande förpackning liggandes någonstans jag också. (Inte påbörjad ens...) Det var ett blått hjärta. Ha en trevlig helg! Kram Mia

Frida sa...

Grattis till den fina vinsten och hoppas att du får en trevlig helg!
Kram Frida

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...