24 februari 2009

Min målade sekretär – min nya bloggplats

Nu blev jag plötsligt inspirerad att blogga igen! Och orsaken ser ni  här! Min målade sekretär – min nya bloggplats! Och så min nya dator förstås..

IMG_6755

Sekretären var tidigare lackad och ganska eländig i färgen.. ni vet ju hur lack kan bli efter ett tag. Någon före bild har jag inte, men det är kanske lika bra..

IMG_6760 

Ännu har jag inte målat sekretären en tredje gång där det behövs, men det syns inte på bilderna.. Får se när jag får det gjort..

IMG_6749

Jag är speciellt förtjust i formen på sekretären, och de små lådorna och utrymmet emellan dom. Benen är också en favorit!

IMG_6747

Den här fina ljuslyktan fick jag av syster Maria. Hon flyttar till Sverige och pojkvännen nu i lördag (snyft..) och hade sorterat ut en del som hon tänkt ge bort, för man kan ju inte ta med allt.. Så den nappade jag direkt!

IMG_6748

Hoppas att ni har haft en trevlig fastlagstisdag! Jag har ätit ärtsoppa och fastlagsbullar så det nästan kom ut genom öronen..

Ha en trevlig fortsättning på veckan!

p.s. det blir nog tävling som jag lovade, men jag måste bara fundera vad det ska bli för pris först! För självklart blir det ju en inspiration M produkt, fast jag inte uppdaterat där heller på länge..

Den 20 000:e besökaren kommer snart! Då jag kollade just låg besöksräknaren på 19 997. Välkommen!

7 kommentarer:

Mitt vita staket sa...

Hej..o va fint det vart med nya dataplatsen..super..ja nu ska vi allt kika in o tävla när det är tävling på gång....Kram Sussie

Lallis - liv och leverne sa...

Men gumman så fint det är!
:)
Kram

Clarice sa...

Det är allt bara att ha en aldeles egen plast för datorn. Din sekretär är aldeles super!

Kramis,

Moster sa...

Grattis nu är du ordentligt över 20 000 just var det 20 023.
Ack vad du har varit duktig och målat med alla skrymslen och vrår. Jag förstår att man får bloggivern tillbaka med allt det vackra omkring sig.
Kram Moster

Livet på Sjögård sa...

Den är ju jättefin. Och passar bra i vitt :)
Måst nog säga att jag föredrar laptop framför stationär dator, så mycket behändigare och tar mindre plats!

Ullis/Leva på landet sa...

Så snyggt det blev. Förstår verkligen att du trivs där. Tråkigt att syster flyttar iväg en bit, men det blir nog bra det också.

Kramar Ullis

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Hej Lotta! Måste säga att sekretären blev superfin! Jag målade ju om ett fynd i somras och blev nöjd jag med! Från svart till vitt!

Kram Annica

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...