23 februari 2009

Påskliljor i pausen

Här händer det inte så mycket.. tiden räcker inte till för att blogga just nu.. men jag vill! Så jag tänker inte säga att jag tar en paus, en konstpaus skulle det vara isåfall.. Det händer en massa här hemma nämligen! Pyssel/hobbyrummet börjar bli färdigt! Under helgen som gick, har hyllan skruvats på plats, lådorna flyttats, material sorterats och sakta småningom börjar min efterlängtade kreativa hörna ta form! Igår tjuvstartade jag och sydde en hjälmmössa till Max där. Den blev tyvärr inte så lyckad, då jag var så ivrig, men det kändes bra att jobba där! Ser riktigt fram emot ensamma kvällar nu att sitta och sy och pyssla!

Det är inte många dagar mera som Peter är hemmapappa. På torsdag börjar han jobba igen och Max börjar i familjedagvård. Det blir ett lite annorlunda liv än det vi levt nu en tid, men jag tror nog att det blir riktigt bra det också!

Och inte att förglömma, jag har äntligen skaffat en bärbar dator till mig! Nu hade jag då inte några överlopps pengar inte, men då de har så bra erbjudanden nuförtiden, med avbetalningar av olika slag, så kunde jag bara inte motstå.. Datorn är min först helt och hållet i december, men det är det värt! Underbart med en dator som är snabb!

005

Min mormors gamla sekretär fungerar nu som datorbord och bloggplats. Jag har målat sekretären (vit såklart) men har ännu ett varv kvar på några ställen.. Så är det alltid då jag målar, blir aldrig helt klar då jag är så ivrig att börja använda möbeln genast.. Ska försöka få någon bild, men det kräver att det är städat, färdig målat och tillräckligt ljust ute.. så vi får se när det blir..

Det blev lite omändrat i vardagsrummet också i samband med att symaskinerna flyttade ner i källaren, men det får ni också se en annan dag!

Märkte också att besöksräknaren alldeles snart överstiger 20 000 besökare! Då ska jag minsann ta och fira det och hoppas ni kan förlåta min frånvaro med en liten tävling!

004

I brist på inredningsbilder bjuder jag idag på lite våriga påskliljor som vi skaffade på fredagen. De får stå i en gammal plåtburk.

Ha en skön vecka allihopa och håll utkik efter tävling!

7 kommentarer:

Clarice sa...

Trevligt inlägg! Jag tycker som du, jag vill ha en snabb dator. Ibland känns det som om man vill ta fram veven och hjälpa till, datorn min är sååååå trög!

Kramis,

Nettan sa...

Du é förlåten ;0), förstår verkligen att tiden inte räcker till just nu !!
Jobb, hem , man & barn är väl tillräckligt & sen har ni ju haft renoveringar på G.
Ska bli kul & se denna förvandling sen....& grattis till din nya dator.

Kram Nettan

Vit poesi sa...

Desto roligare när du gör inlägg!!Vackra liljor!
kramen malin

Moster sa...

Jag kan bara inte förstå vart tiden flyger. Även om jag satte inne hela förra veckan med två sjuka barn så bara rusade tiden iväg. De större fick ta sig till pulkabacken på egen hand. Nu hoppas vi att det kan bli en klubb dag i morgon så att vi kommer tillbaka till vardagen.
Jag har just uppdaterat min internet anslutning och har nu 8 giga och är supernöjd med min snabba dator.

Ullis/Leva på landet sa...

Så härligt att höra att allt är bra. Ska bli kul att få veta lite mer om era projekt som börjar bli klara. Det kommer säkert att gå jättebra för Max. Vill också ha en egen dator, men det får nog vänta ett tag till.

kramar Ullis

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Ha det gott under din paus.
Kram Lotta

Kamomilla sa...

Mycket på gång... men så är det ibland. Hoppas du får allt uträttat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...