27 juli 2009

Lite glasveranda

Vår lilla glasveranda har en tendens att alltid bli ganska stökig.. Där står alltid grejer som är på väg in eller ut, vagnar, skräp och allt möjligt annat bråte..

Passade på att ta lite bilder då jag städat och vi äntligen fått upp lite grejer som länge väntat att bli uppsatta på väggarna.

Stig på!

IMG_0789           IMG_0799 IMG_0798           IMG_0793IMG_0797   IMG_0791       IMG_0790

Idag ska vi åka och köpa lite mera pärlspont till  vårt kök. Det fattas ännu lite ovanför köksskåpen och ovanför dörren. Sen då det är klart så kan man så småningom börja säga att köket är helt färdigt!

Sista semesterveckan har börjat! Det har gått så fort, fast jag har nog hunnit med en hel del iallafall.. Peter har ju ännu nästan tre veckor semester han. Den här veckan ska vi främst renovera och fixa hemma, och så står några träffar med vänner på programmet!

Ha en skön dag och en bra start på veckan!

Kram, Lotta

8 kommentarer:

Galleri MochB sa...

Vad mysigt ni har det i er veranda! Och ni ser ut att ha haft en trevlig semester så långt. Jag började jobba idag igen...
Kram Mia

Sanna sa...

Vilken mysig veranda!!Er semester låter ju lyckad.Kolla in vårt nya barnrum. Där finns din fina vimpel i taket!Jättefin!
Ha en bra dag!
Kram Sanna

Lallis - liv och leverne sa...

Men söta du vad FINT:)
Kram Lallis

Ullis/Leva på landet sa...

Så mysigt det ser ut när man kommer in till er. Det ljuset skulle jag också vilja ha. Det brukar vara ganska ok att börja jobba igen när semestern är slut om man hunnit det man tänkt.

Kramar Ullis

Fyra årstider ღ My Lovely Four Seasons sa...

Men gud vad fint du har..har suttit här och tittat en stund..skönt att du känner igen min tvätthög:-)
Kram Lotta

Moster sa...

Vad mysig din glasveranda var med vit panel på väggarna. Ljust och vackert, just så som det skall vara.
Kram Moster

Clarice sa...

Verandan är en besvärlig plats. Det är just som du säger, där finns oftast en massa saker som är på väg in eller ut. Oftast är verandan ett ganska litet utrymme så det ser lätt stökigt ut där. Dessutom är verandan det ställe som besökare ser först av ens hem. Men trots allt så är det ju bra att det är ett litet utrymme så går det snabbt att städa/ föra ut skräpet/ ordna skorna osv och vips är det städigt igen. Mysig veranda ni har.

A-P sa...

Ååå vilken underbar veranda. Där inne skulle jag kunna bo = ). Jag har också en glasveranda men den kommer försvinna till nästa sommar då vi bygger ut huset. Men man kan ju inte få allt. Kanske i framtiden får jag en ny. Vad härligt med semester så man får pyssla på i lugn och ro. Jag har ingen semester i år så det har inte hunnits med några stora projekt ännu i sommar. Men vi ska börja renovera barnrummet nu. Ska iväg och kika på tapeter idag = ). Ha det fint.
Kram/ A-P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...