28 juli 2009

Jotex och Ellos shopping

Tack för era snälla kommentarer om vår veranda!

Nu har jag gjort det igen.. klick klick och så är ett paket på väg till mig. Eller två den här gången.. Beställde från Jotex av det gröna prickiga tyget på våren och då de nu hade samma tyg i beige, så kunde jag ju bara inte motstå.. Jag har nästan en exakt likadan vaxduk på mitt mangelbord i källaren, så nu kommer det att bli matchande gardiner och detaljer av detta tyg!

Från Jotex beställde jag också kuddfodralet och handdukarna. Vet inte ännu var jag ska ha dom.. Handdukarna blir kanske något annat än handdukar eller kanske en present. Billiga var de iallafall. Ampeln som man får två av ska väl hänga någonstans. I sovrummet kanske?

Från Ellos beställde jag de ljusgrå muggarna och skålarna för 1 €! Klänningen och skjorttunikan måste jag bara ha... Är månne vitt, beige och blått mina favoritfärger för tillfället? Vitt och beige har ju varit det länge, men blått har plötsligt blivit en favorit den också.

jotexellosshopping

Idag fick vi äntligen tag på pärlspont till köket. Och mycket billigare än på de stora kedjorna, då jag fick tips om ett ställe i Pargas. Där kostade panelen 0,70€/meter. Där vi var igår och där panelen var slut, hade vi betalat 1,50€/meter. Nu behövde vi inte så mycket så det var inga stora slantar vi sparade, men iallafall!

Men stackars Peter har hackat tegel i källaren så han har haft så ont i ryggen hela dagen så han knappt har kunnat röra sig.. Nu har vi varit i bastun och värmt upp oss, så hoppas det är bättre imorgon!

Ännu några dagar kvar av semestern. Imorgon ska vi till våra bekanta i närheten (min gamla klasskamrat och hennes familj) och sjunga Singstar och på Torsdag ska vi åka in till Åbo och hälsa på M och G. På fredag åker vi till landet och övernattar där en natt och kommer hem på lördag. Sen bär det hemåt för att fira den sista semesterdagen! Där emellan ska vi ju försöka få panel upp i köket också.. får se hur det går.. Fullt program med andra ord!

Ha en trevlig fortsättning på kvällen!

Kram, Lotta

7 kommentarer:

Moster sa...

Man är ju lite nyfiken på vilket ställe som var så billigt i Pargas, här finns ju några att välja på :)
Kram Moster

Södralycke sa...

Fina saker! Och vad fin er veranda i förra inlägget är!!
Låter slitigt att hacka tegel...

Ha det gott, kram Johanna

Anonym sa...

Nu följer jag din blogg, hoppas du vill följa min också! Ha nu en superdag..

Krams!

Ullis/Leva på landet sa...

Mycket fint du har beställt. Brukar ofta beställa från Ellos, tycker att de har så mycket fint och bra priser är det också. Hoppas att det grå bra att göra klart era projekt och att du får njuta de sista dagarna av semestern.

Kramar Ullis

Nettan sa...

Så fina saker du klickat hem, har ju samma tyg fr. Jorex jag med i grönt & skjorttunikan har jag i vit, en favorit kan jag säga =)

Kul att ni fick tag på panelen, så ni kan fortsätta.
Hoppas att Peter inte har alltför ont i ryggen nu då ?!

Ha en skön Torsdag...
Kram Nettan

StrandviksVillan sa...

Vilket trevligt collage du har gjort! Såna önskar jag att jag fick ihop också.
Verkligen matchande saker du klickat hem och visst är det bekvämt. Jag brukar alltid spara produkter i "favorit-listan" på Ellos sida, sen är det så enkelt när man väl kommer sig för att beställa.
Jotex hittade jag inget kul i denna gång, förutom den där beige serien du visar.

Ha det bra resten av semestern!

Anonym sa...

情趣用品,情趣,情趣用品,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...