30 juli 2009

Solstol!

Nu – äntligen! Ska ni få se min solstol som jag tjatat om! Om ni vågar, så här kan ni se hur den såg ut tidigare!  Nu är den så somrig och fräsch!

IMG_0752

Idag har det t.o.m. varit sådant väder så att jag har kunnat sitta i den en stund! Men jag blir så trött på mig själv, för sen då det är vackert och fint, så orkar jag ändå inte sitta i solen. Blir svettig och svag.. Aldrig är man nöjd..

Igår var vi hos J, M och R och grillade och spelade Buzz. Det blev inget Singstar den här gången. M+P och S var också där. En riktigt trevlig kväll igen, fast det blev lite sent och Max blev så trött så han var riktigt hysterisk stackarn.. Peter och jag somnade på soffan sen, för jag hade dragit bort våra lakan då jag tänkt sätta nya, och orkade inte efter striden sätta nya.. Men riktigt bra gick det att sova på soffan också!

Max har igen en äta dåligt period. Tänder kanske? Hur som helst är det jätte frustrerande och jag blir så ledsen på mig själv då jag blir arg på honom..

Peters rygg är inte ännu riktigt bra, men han står ändå för tillfället och sågar paneler. Fick grundmålat igår. Skönt att ha det gjort, för då slipper man nästan säkert sprickor i den upplagda panelen då den sen torkar. Det missade vi nämligen första gången..

Idag ska vi in till Åbo och hälsa på M+G. Länge sen igen!

Ha en bra fortsättning på dagen!

Kram, Lotta

8 kommentarer:

Sanna sa...

Vad fin din solstol blev! Våra barn har också ätit lite dåligt nu en tid. Tror att det beror lite på på värmen också att speciellt varm mat inte gått ner så bra.. Mellanmålen och kvällsmaten har gått lite bättre. Har försökt bjuda på mycket frukter och bär, fullkornsbröd, joghurt och karelska piroger så att de får i sig lite mer fibrer och vitaminer. Så har jag också märkt att båda barnen har haft olika perioder då de ätit bättre och sämre. Det hänger kanske också ihop med olika tillväxtperioder och att barnet äter mer då det behöver det mer och tvärtom.
Ha det bra!
Kram Sanna

Fyra årstider ღ My Lovely Four Seasons sa...

*Ler*..jag har med svårt att sitta still,. När solen kommer springer jag alla fall runt som en dåre:-)
Kram Lotta

Moster sa...

Känner igen ditt problem med att sitta i solen. Är det varmt så är det för varmt och är det skugga så sätter man sig inte ens. Just nu hoppas jag att du har stolen under tak för nu ösregnar det. Aldrig bra...
Kram Moster

Lallis - liv och leverne sa...

Åh så fin!!
kram

Smått och gott hos Lina sa...

Oj vilken skillnad! Jättefint!

Kram Lina

Frida sa...

Hej!
Oj vilken snygg stol. Det blev verkligen en stor skillnad.
Hoppas du får en trevlig helg!
Kram Frida

Mia sa...

Hej! Vad kul det var att hinna ses, vi får ta mer hobbyrelaterat nästa gång =)
Det blev verkligen snygg stol, skulle vara skönt att ha plats för en såndär på balkongen.
Ha det bra!
H: Mia

Ullis/Leva på landet sa...

Så snygg stolen blev. Verkligen skillnad. man kan ju inte tro att det är samma stol. härligt att komma iväg lite på kvällen också.

Ha en fortsatt bra helg!
Kram Ullis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...