13 juli 2009

Målning pågår och härbärge sökes!

Det gick några dagar iallafall..

Någon solstol kan jag tyvärr inte bjuda på ännu. Dels för att jag inte ännu hunnit se på något tyg, och så har det ju inte varit sådant väder att man haft lust att sitta i en solstol heller.. Vart tog sommaren vägen?

IMG_0714

Oberoende av vädret – så har vi ändå ledigt! Peter kom hem på torsdagen och vi har hunnit med så mycket redan! Det gamla förrådet i källaren är nu borta. På lördag var Petra och Ollli på besök och  Peter och Olli svängde omkring med släggan och nu börjar man riktigt se hur rummet kommer att se ut! Ser redan hyllorna med fina tyg i.. Ännu mera fina tyg ska det bli snart, för idag har jag varit på jobbet nästan hela dagen och lagat ramar med mina mönster! Det har varit en jätte skön dag! Och med bra resultat! Ta en titt in på inspiration M sidan för att se hur ramarna blev!

IMG_0716

På fredagen hade vi gäster – mina gamla klasskamrater och deras män och barn. En riktigt trevlig dag hade vi med god mat, dryck och gott sällskap!           

Nu har vi satt igång med kökstaket också! Det är skrapat och ikväll grundmålade Peter det. Imorgon ska det målas på riktigt! Under den här veckan ska också golvet målas på nytt. Vi skulle köpa mera panel att lägga ovanför köksskåpen, men den var typiskt nog slut där vi köpt den.. Ska försöka se om vi hittar någon annanstans.. Sen då det är gjort så börjar köket bli så gott som klart! Men jag min dummer började ju (då jag tröttnat på att skrapa taket) riva ner gipsskivan ovanför dörren.. Och jag orkade inte med det till slut heller.. Nå, plankorna som kom fram va nu inte så snygga, så det får bli pärlspont där också!

IMG_0717

Så skulle jag behöva lite tips också! Vi åker till Sverige lördagen den 18.7 för att hälsa på Maria och Simon. Vi kommer att åka upp till Umeå på söndagen (kommer att bli mycket bilsittande..) men då vi åker ner mot Stockholm igen, så tänker vi övernatta någonstans. Men frågan är var? Har någon något trevligt övernattningstips så där mitt emellan Umeå och Stockholm ungefär? Tips på trevliga pausställen (gärna loppisar!) mottages också gärna!

Tacksam för svar! Om du har något tips, så kan du antingen skriva en kommentar, eller maila mig på inspirationmblogg@gmail.com

Nu ska ni ha en trevlig fortsättning på veckan!

Kram, Lotta

7 kommentarer:

Prinsesse Elin sa...

Hei hei
Jeg er på en liten inspirasjons runde i blogg land å havnet innom din blogg. Jeg holder også på å male og trenger inspirasjon.
Ha en riktig trivelig dag. Klem fra Elin:O)

Lotta sa...

Oj då vad taket blev snyggt. Säkert ännu finare då det är klart :)-
Hoppas ni får en fin Sverigeresa. Tyvärr har jag inge bra övernattningstips och desto mindre loppis-kännedom i Sverige.
-Lotta

Richie's 2ts Inspires sa...

Oj! vad mycket blev gjort! Ibland är det bra med regn oxå, eller hur? Det finns mycket att göra inne.

Hur länge ska Ni stanna i Stockholm, Lotta? En särsild önskemål?

Kanske jag kan ordna om jag får veta tidigare, då?

Hör av dig, tjejen!

P.S.
Max blev en stor fin kille nu...

Ullis/Leva på landet sa...

Härligt taket kommer att bli. har många ställen som jag skulle vilja måla men det får bli lite i taget. Så snyggt tyget blev som du har tryckt. Hoppas att ni får det bra på er resa.

Kramisar Ullis

Kamomilla sa...

En massa jobb det där... att fixa tak. och så får man ont i armarna och nacken. men snyggt blir det säkert! :)

Södralycke sa...

Oj vad du har mycket på gång! Blir säkert jättefint i köket!

Ha det gott, kram Johannna

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Hejhej! Hoppas ni har det bra på er sverigesemester:)

Loppisar finns det ju så gott om överallt så det tror jag ni hittar iallafall, utan beskrivning och tips... Här i Kolmården ploppar det upp små skyltar var och varannan dag tycker jag!

Nej nu ska jag ta tag i penseln igen. Har äntligen fått lite energi att måla så det gäller att passa på!

Kram på er
Annica

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...