20 september 2009

Spets på rulle

Jag ska bättra mig då det gäller helhetsbilder. Lite mera sånt, det var roligt och ni verkar också ha uppskattat det! Men inte idag! För idag bjuder jag på en fin gammal rulle med spets. Spetsen hade jag från förut, men rullen hittade jag på mitt senaste Emmausbesök för kanske 0,20€.. Skulle gärna ha flera!

IMG_1531

I syrummet händer det också saker! Skållningen är nästan klar och kanske vi också får upp någon skiva ikväll! Peter är ivrig och det är ju roligt att han tycker att det är roligt också! Han är väl lika otålig med att få bort sysakerna från vardagsrummet som jag kan jag tro.. Fast av en annan orsak.. Inte så kul att äta fina veckoslutsmiddagar med en symaskin som bordsgranne kanske?

IMG_1532 

Idag är det dags för kreativ träff igen! Idag ska vi åka in till Åbo och uppleva Åbodagen på lite olika sätt. Vi ska bl.a. besöka en utställning som några av våra arbetstagare på jobbet är delaktiga i. Ett projekt som går under namnet Minun Turkuni som riktat sig till personer med olika handikapp och funktionshinder.  Ska bli helt intressant att se vad de gjort där!

Helt otroligt väder har det varit den här helgen! Varmt och soligt! Igår kväll satt vi på glasverandan med en massa tända ljus och spelade yatzy och alfapet med var sin filt. (Och lite rödvin) Mysigt!

Ha en skön fortsättning på söndagen och en skön vecka! Mycket program nästa vecka för vår del.. Elektriker, 2:a skedet i bilskolan, Peter på arbetsintervju till en annan båt, (han har nog jobb på den gamla, men skulle vilja byta båt) till Ekenäs på fredag, Tallin med M&T på lördag. Ganska mycket program med andra ord, så vi får se hur mycket jag hinner med bloggen..

inspiration M sidan har jag lagt upp något äppligt.. Ta gärna en titt!

Kram, Lotta

12 kommentarer:

Livet på Sjögård sa...

Goddag! Ni verkar ha haft en mysig kväll. Jag blir ibland så trött på att man bara kastar sig i soffan och kanalsurfar... blä! Önskar vi också hade en mysig veranda att sitta i :)

Vi har super fint väder, 18.3 grader i skuggan och ännu varmare i solen. Nu ska jag ut! :)

Clarice sa...

Hej!
Det var länge sen jag har gett mig tid att kolla in på bloggar. Tiden bara flyger iväg och nu när jag har börjat med FB så går nästan min tid vid datorn till det :)

De är sååå fina dessa rullar av trä. Svåra att få tag i bara, så du har gjort ett riktigt fynd. Grattis!

Lilith sa...

Jättefin spets på den fina rullen! :)
Ja, vädret är fint, lite blåsigt bara! Men man ska inte klaga, så länge vi slipper undan regn och rusk och minusgrader så är det jättebra! :)

Richie's 2ts Inspires sa...

Ha! du har verkligen fullt upp. Spetsrullen vill jag ha med. Vilken fin!

Hur hittar du dem? Ha en underbar tid och kramar!

Vit poesi sa...

Jättefin rulle!!
Kram M

cinah sa...

Tjusigt =) Kul med spetsen på en rulle så där,ser så prydligt ut!
Va skönt att snart syhörnan är klar, ska fixa till min jag oxå bara rehaben är slut..när jag har tid igen,hinner inte ens sy nått nu när jag bara är hemma över helgerna.Men å andra sidan så har jag tid att fixa en mental bild på hur jag vill att syhörnan ska se ut =)Inge ont som inte har nå gott me sig ;)
Ha en trevlig söndagkväll.
Kramkram

Louise sa...

Jättefin spetsrulle!

Kamomilla sa...

Hejsan
Det var kul att se dina helhetsbilder! Tack för det! :)

Living by Milla sa...

Tack för gratulatinen. Festen blev en succé.:)

Kram Camilla

Ullis/Leva på landet sa...

Mycket på gång hemma hos er. Så fin rulle du har hittat.Här brukar de vara superdyra när man hittar dem så jag har inga ännu.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Full rulle hos er oxå med andra ord. Här har det varit så hektiskt så jag fick migrän i går kväll. Har sovit fram till 12.00 idag och nu är jag på benen. Lite ljuskänslig (så jag vet inte hur smart det var att sätta sig vid en dator egentligen...) och skakig men på bättringsvägen!

Kram Annica

Vita ljuva tankar sa...

Sådana fina rullar har jag letat efter, de är oerhört poppis. Vad kul med ett eget syrum...men jag vet inte vad skållning är ;)

Kram Linda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...