24 september 2009

Bara en skål..

..som jag hittade för typ 0,20€ på loppis för en par veckor sedan.

IMG_1506

Nästan lika tom som skålen känner jag mig just nu. Nå, kanske nu inte riktigt, men Peter har farit på jobb idag, och det är vissa saker i min omgivning som gör mig ganska matt just nu. Rör inte mig personligen, fast jag påverkas ändå.. Finns nog personer som har det jobbigare än mig, men iallafall..

IMG_1502 IMG_1503 IMG_1504 IMG_1505

Men i skålen kan man ha godis, dipp eller vackra små saker. Nålar går också bra.. För tillfället så går jag som på nålar då jag väntar på att syrummet ska bli klart.. Det börjar ta form nu! Isoleringen är på plats och igår kväll fick Peter upp den första gipsskivan. Nästa vecka då han är hemma (veckan i oktober) ska resten av gipsskivorna upp och också takpanel och laminat på golvet har jag tänkt.. På kaffepauserna på jobbet sitter jag och ritar och planerar hur jag ska ha allt..

Igår var jag på bedömningskörning i bilskolans andra skede. Gick nog helt bra. Imorgon är det dags för teori och halkbana. Sen är det slut med den saken. Skönt att ha en sån grej som man gått och väntat på över. Sen bär det av till Ekenäs och på lördagen åker vi till Tallin med “Peters” båt. Ska bli riktigt skönt att komma ut och lufta sig lite!

Vita gåvor håller på som bäst men jag är lite sent ute.. Tänkte hitta något fint prickigt, rutigt eller randigt i Tallin hade jag tänkt! Om du min hemliga vän, inte skickat mitt paket, så kan jag ju berätta att ha är helt prickgalen just nu. Speciellt beige med vita prickar går hem, eftersom vår källare kommer att inredas med ganska mycket sådana detaljer. I köket är det rött som gäller. Både då det gäller rutor, ränder och prickar. Hoppas jag kunde hjälpa dig på traven, ifall du inte skickat paket ännu!

P.s. Om du har en tjej eller kille i storlek 74/80 i din närhet som kanske behöver en grön blus med vita prickar, ta en titt in på inspiration M sidan då, där finns en sån till salu!

Hoppas ni alla har en bra vecka och ett trevligt veckoslut!

Kram, Lotta

8 kommentarer:

Moster sa...

Jag får nog lov att skynda med kontrollräkningen av alla bosktäver. Förra gången fattades ju alla I så man kan aldrig vara för noga.
Du är så hjärtligt välkommen, vi ha ju lite annat nytt också, fast det är ju inte snällt att fresta dig....
Kram Moster

Sanna sa...

Vilken fin skål och billig var den ju dessutom!Hoppas de tråkiga sakerna i din omgivnng löser sig!

Kram Sanna

Ullis/Leva på landet sa...

Jätte fin skål du har hittat. Så kul att få komma iväg på lite reda. har inte heller hunnit få iväg mitt paket till min hemliga vän.

Kramar Ullis

Katta sa...

Du verkar ha fullt upp med både det ena och det andra så jag tycker nog du ska fylla skålen med lite godis och njuta lite ;) Förstår att det är roligt med planeringen av syrummet. Ang S-holm så finns det så mycket att se bara man vågar sig ut från innerstaden med. Kram Katta

Lilith sa...

Tänk vad mycket man kan hitta på att fylla skålen med! Så småningom blir nog även du gladare också ska du se! Hoppas allt ordnar sig i din omgivning, alltid svårt när man vet att någon har det jobbigt!
Tallinnresa låter kul, hoppas du gör fina fynd!
Ha en jätteskön helg!

Marits vita skrin sa...

Åh vad glad jag blev för din goa och snälla kommentar på min sida.

Tusen tack.

Nu ska jag kika runt på din fina blogg.

Kram /Marit

A-P sa...

Hej. Fin skål du fyndat. Jag har så lite tid till att få med mina fynd på bild och lägga dem på bloggen, men idag fyndade jag en lampa, 4 puzzle och en ny cykelhjälm för 50 kr. Vad tråkigt med tråkigheter i omgivningen, man blir ju oftast påverkad på ett eller annat sett, hoppas det löser sig till det bästa. Vad härligt att få ett eget sy-rum och vad kul att få inreda det och planera. Ha en härlig helg. Kram

Frida sa...

Vilken fin skål du har hittat. Hoppas vi får se hur ditt syrum blir.
Önskar dig en trevlig söndag!
Kram Frida

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...