27 september 2009

Tallin

IMG_1639 IMG_1625    IMG_1633 IMG_1634 IMG_1635 IMG_1630       IMG_1637 IMG_1638

Igår tillbringade Max och jag vår dag i en bil på väg mot Helsingfors och så åkte vi med Peters båt till Tallin och var där i några timmar. Vet inte varför, men blir så dålig på att använda kameran då jag är någonstans.. Glömmer helt enkelt bort att jag har den med. Några Maxbilder i lekrummet blev det ändå på Max och så tog jag en promenad i gamla stan. Husen i Tallin är så vackra!

En helt skön dag med lite annorlunda program var det iallafall! Fast varken Max eller vädret visade upp sina bästa sidor.. Höst är det nu, bara att konstatera, och Max blev trött och gnällig i Tallin så det var inte så rofyllt.. Han somnade till slut på min gamla stan promenad med ett knäckebröd på magen.. Och turisterna slutar nog aldrig heller upp med att förvåna.. Förstår inte att inte vuxna människor kan bete sig..

Någon shopping kan jag heller inte bjuda på, för det blev inget sådant. Jo, en ost och en haklapp på båten för jag hade glömt den hemma.. Det lyckas jag alltid med..

Idag ska vi åka in till Åbo en sväng och hämta bilen, som M och T tog med sig till Åbo igår kväll då vi kom hem.. Var så trött så jag inte orkade köra hem dom.. Kanske vi hinner se en syster Petra också och eventuellt ta en tur till Pargas och Mosters inredningsbod. Har några fina bokstäver där som väntar på mig!

Riktigt skönt med en söndag utan några inplanerade måsten faktiskt!

Ha en skön dag ni alla också!

Kram, Lotta

Den grönprickiga blusen är fortfarande till salu! Ta en titt!

8 kommentarer:

Moster sa...

Välkommen välkommen!
Kram Moster

Richie's 2ts Inspires sa...

Ojdå! vilken utflyk ni hade? Önskar jag har den oxå! Suger att man är sjuk. Flunza kommer och går i detta hus.

Blir bättre men gubben min började med magsjuka. Usch...

Max blir busig lille man nu, ser jag. Han är så söt. HOppas att få träffa Er ngn gång.

Många söta kramar till Er från oss 08:or
xoxo

Ullis/Leva på landet sa...

Så kul att få komma iväg på en liten tur. Hoppas att du fick njuta lite också fast Max inte var på bästa humör.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Lilith sa...

Fina bilder bjuder du på i alla fall, som ett minne från resan! Själv går jag igång ordentligt när jag reser någonstans, fotar massor... Massor att gå igenom sen också! Alltid kul att få komma iväg någonstans någon gång ibland, och få koppla av från vardagen!
Ha en riktigt bra vecka! :)

Lilith sa...

Glömde en sak... Hur har du fått de snygga vita ramarna runt dina bilder? Gillade det verkligen!

Beata sa...

Vilken härlig tur!

Louise sa...

Javisst finns det så fina hus i Tallinn! Och fast resan dit inte är lång så känns det som om man skulle vara på åtminstone litet mera europeiskt område :)

A-P sa...

Vad mysigt det ser ut i Tallin. Dit ska jag åka någon gång inom de närmsta 2 åren iallafall har jag tänkt mig. Har så mycket inplanerat nu så det lär inte bli före det. Här har det stormat som 17 idag, och kommit snö på sina håll men inte hos mig ännu. Hoppas ni är friska och mår bra./ AP

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...