07 november 2009

Jag kan skratta mig lycklig..

Ja det kan jag! Det var någon i min närhet som ändrade uttrycket, jag kan skatta mig lycklig till rubriken ovan. Tycker att det låter underbart!

Det som jag kan “skratta mig lycklig” för idag är att jag har så otroligt fina och snälla föräldrar. Det var meningen att jag skulle åka iväg till Ekenäs med Max i morse. Men jag vaknade vid 5-tiden med en sån otrolig värk som tillhör den “asiga veckan” (ett utryck av en av våra arbetstagare på jobbet..) så jag inte visste hur jag skulle vara. Skulle jag ha varit ensam hade det gått, men jag hade ju en liten Max att ta hand om.. Jag fixade gröten dubbelvikt men sen blev den bara att stå, eftersom jag inte klarade av att göra mera. Att byta blöja var något jag inte skulle ha klarat av då.. Blev liggande hopkurad i en hög på vardagsrumsmattan. Min underbara son hämtade en filt till mig då jag bad om det. Han är så otroligt duktig!

Jag måste ju ringa till mamma förstås, och det tog inte länge innan det blev bestämt att de kommer hit istället. Syster Petra ligger i Åbo med feber och flunssa så hon behövde också lite ompyssling.

Den värsta värken gick nog om, men har varit matt och snurrig hela dagen. Nu har mamma och pappa kommit, tog Max med sig och åkte vidare till Petra. Och jag “vilar” framför datorn..

IMG_2073

Igår var jag och handlade till Petra, och då kunde jag ju inte undvika att köpa det nyaste numret av Lantliv. En massa härlig inspiration och fick faktiskt lite julkänsla… Någon utmaning att visa min gård har jag ännu inte tagit tag i, men här ser ni lite av vår mossiga gräsmatta iallafall..

Ha en skön lördag! Ta gärna en titt på inspiration M bloggen också!

Inspirerad av pärmen på nyaste Lantliv, så tyckte jag att det var dags att byta ut bannern jag gjorde i juni också..

Kram, Lotta

8 kommentarer:

Louise sa...

Snygg header! det röda namnet gör det juligt på nåt sätt fastän inte fotona är det!

cinah sa...

Ursh å fy vännen!! Men vilken underbar son du har =) så hjälpsam å snäll mot sin sjuka mor =D Jag blir alldeles tårögd..
Vilken tur att dina föräldrar kunde komma till undsättning!
Krya på dig kramar kommer här..

Livet på Sjögård sa...

Oj nej, hoppas du känner dig mycket bättre redan!!
Visst är barnen härliga, de förstår och kan hjälpa till då det behövs :)

Och att skratta sig lycklig är verklig terapi, helst i goda vänner lag :)

Petra syster sa...

Vår familj är så fin som ställer upp! Och härligt med mamma och pappa som bryr sig! Tack för att du finns kära syster! <3

StrandviksVillan sa...

Supersnygg din nya header, riktigt julfin!
Trist att behöva vara så där sjuk varje månad... Kommer ihåg hur det var "förr i världen" då man knappt kunde röra sig, kallsvettades, yrsel... Numera slipper jag det som tur är.
Så skönt att dina föräldrar bor så nära och hade möjlighet att komma!

Hmmm... du skrev tidigare om några planer, som skulle ta några veckor, undrar så vad det kan vara??

Hoppas du är piggare nu!
A-C

Galleri MochB sa...

Låter trist! Jobbigt att va ensam när man inte mår bra, men vilken tur med snälla föräldrar :O)
Den tidningen finns hos mej också...
Kram Mia

Lilith sa...

Stackars dig som drabbades av "asiga veckan" (ett mycket passande uttryck faktiskt!) med full kraft! Vet hur det är, brukar också ha det jobbigt, suck... Vilken tur att dina snälla föräldrar kunde komma och ta hand om Max! :)
Jo, nog fick man en liten gnutta julkänsla av senaste Lantliv allt... :) Snart blir det väl dags att börja plocka fram lite pynt och pyssel, som så många redan gjort... Och jag borde också byta ut min banner, den känns inte riktigt aktuell längre! ;)
Många kramar här norrifrån! :)

Lallis - liv och leverne sa...

Åh, vad jobbigt. Hoppas du mår bättre.
Kram Lallis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...