13 november 2009

Avslöjande och feber

IMG_2086 En av mina favoritknutar hemma hos oss. Inte någon nyhet, men så där lite charmigt stökig tycker jag..

Inte en vecka utan att man ska vara sjuk på något sätt.. Igår tog jag och Max nu sen det där svininfluensavaccinet.. Har huttrat hela natten och är hemma i feber idag.. Max har som tur inte fått några biverkningar ännu. Hoppas det håller i sig.. Hoppas att jag själv också blir i skick tills imorgon, för jag har en del att göra nu!

Jag kan nämligen nu avslöja att inspiration M kommer att finnas till försäljning på Gamla malmens julmarknad i Pargas den 12.12 kl.13-17!

Har tänkt anmäla mig en tid nu, men har inte kommit mig för, hittat på ursäkter.. Nu anmälde jag mig äntligen och det var inte en sekund försent för det fanns bara två platser kvar!

Nu gäller det bara att börja producera ordentligt, fundera på bord, produkter, hur mycket man ska sälja.. mycket att fundera på! Blir min första marknad men hoppeligen inte den sista! Mitt främsta mål är att ha roligt, skapa julstämning och se om det finns något intresse för inspiration M.

Jag tar gärna emot tips och råd angående att sälja på marknad! Om någon har erfarenhet. Det jag främst funderar på är vilken stil jag ska hålla mig till.. eller om jag ska.. kan ju  bli lite sillsallad om man har en massa olika grejer.. Men då jag inte kan bestämma mig och det ska vara lantligt och romantiskt eller färggrant och retro..

Slut babblat. Nu ska jag försöka vila lite..

Ha en skön helg och hoppas ni hålls friska!

Kram, Lotta

17 kommentarer:

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Lycka till med marknaden. Och krya på er nu:)
Susanne

Sanna sa...

Det ser ju mysigt ut! Låter kul med marknad, men jag förstår att det även innebär endel jobb. Hoppas du känner dig bättre redan!Men biverkningar har man nog hällre än svininfluenssan.. I vår familj är det bara lillis som har fått vaccinet.
Kram Sanna

Anonym sa...

Det låter härligt med marknad :) Lycka till!! Hoppas ni är friska till dess.

Öppna hyllor i köket är så fint!!

Åsa

Ullis/Leva på landet sa...

Tittar in för att önska dig en riktigt trevlig helg.

kramar Ullis

Mia sa...

Vad roligt det låter med marknaden, synd att jag är upptagen då, annars hade jag kommit och hälsat på! Vantarna är ju kul att sticka, så jag kan säkert svänga ihop ett par till =) Måste bara försöka hitta liknande garn, och kolla upp din storlek. Hoppas biverkningarna går över fort, så du hinner njuta av helgen också!
Ha det bra,
Mia

Moster sa...

Med några års erfarenhet av Julmarknaden i Pargas så kan jag säga att viktigast är att man syns. Där är såååå trångt och senare också mörkt så belysning och massor av produkter tror jag att är viktigast. Sedan tror jag att retro är mera säljande just nu och så tror jag att priset skall vara lockande men trots det följa kvaliten. Det finns många som köper dyra saker också på marknaden men de är oftast saker som de planerat tidigare att köpa, impulsköp skall vara billigare (menar inte för den skull att du skall slumpa bort dina fina saker).
Lycka till!
Jag tror att jag tom har ledigt veckoslut då så kanske vi syns :)
Kram Moster

Moster sa...

Ja Krya på dig förstås också. I tisdag får mina två minsta svininfluensavaccinet. Hoppas att de klarar det utan biverkningar.
Skulle gärna ha öppna hyllor hemma men jag har nog för mycket saker och för mycket saker som bör gömmas.
Sköt om er!
Kram Moster

Livet på Sjögård sa...

Hoppas ni känner er bättre redan från vaccineringen! Vi ska och vaccineras först i slutet på nästa vecka och på mitt jobb tros det vara ett fall av H1N1 så får se hur det går...

Ditt kök är så mysigt. Ville oxo ha öppna hyllor då i tiden när vi renoverade men min man e så mycket större och starkare så han vann ;)
Nu har vi skåp i köket.

Lallis - liv och leverne sa...

Lycka till nu med marknaden vännen:)
kram Lallis

Richie's 2ts Inspires sa...

En skön och mysig helg, hälsar jag från kylig Stockholm.

xoxo

Annika sa...

Jag har ingen erfarenhet av att sälja på marknad, men som kund, det har jag :D. Och ett tips kan jag ge, prissätt allt färdigt. Är det nånting jag hatar vare sig det är butik, loppis eller marknad så är när man måste fråga vad saker och ting kostar. Måste man trängas med folk och dessutom försöka få mun tur, så då blir det nog inget köp för mig. Lycka till !

Kamomilla sa...

Kom ihåg att ha en växelkassa!!!!
Det är nåt man lätt glömmer. Och varm dricka med, men inte för mycket, man ska inte bli toanödig...
Tjocka sulor under skorna, kylan kommer underifrån och varma kläder i många lager... Det där med produkterna tror jag du nog sköter med glans!

Kamomilla sa...

Ja, så angående vaccinet... Fick mitt i torsdags och nu är jag som överkörd av ett tåg... Ingen feber men sjukt trött och har ont överallt. men vi har svinet på jobbet redan så det kom nog för sent...

Krya på dig!

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Men åh vad kul! Jag har dock inga råd att ge...tror du tänker ut det bästa själv!

Kram och lycka till på marknaden!
Annica

Lilith sa...

Din favoritknut är så mysig, förstår att du gillar den! :) Och det ser ju inte alls stökigt ut...
Vad roligt att du ska vara med på julmarknaden! Skulle gärna komma på marknaden om det inte vore så långt bort... Kan tänka mig att det är en helmysig plats att ha julmarknad på! Det är säkert en hel del att tänka på när man ska sälja på en marknad, men du kommer säkert att fixa det! Lycka till! :)

Anonym sa...

Hej!

Oj, fyra månader är en lång tid. Jag hade inte klarat det, tror jag iallafall. Det är ju tufft att vara ifrån systersonen..

Kram Benita

Anonym sa...

maste kolla:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...