16 december 2009

Snart är det jul!

IMG_2330   

Det var en tid sen.. Tiden går fort och bloggen har inte precis haft högsta prioritet.. Synd, och jag saknar den tiden då jag han blogga och läsa andra bloggar mera..

Imorgon är det en vecka till julafton! På fredag ska jag ut och äta middag med några vänner och på lördag kommer kära syster Maria! Kära syster Petra är redan här då, eftersom hon är barnvakt på fredag. Det har gått ett halvt år sedan vi såg Maria så det ska bli helt ljuvligt och få vara hela familjen tillsammans! Maria och Petra tar hand om Max hela julveckan, och den 23.12 åker vi till Ekenäs, dit också Peter kommer direkt från jobbet. Sen är det ledigt i fem dagar. Har tagit ledigt måndagen den 28.12, så det blir några dagar ledigt. Skönt!

IMG_2338

I lördags var jag ju på julmarknaden i Pargas och det var riktigt roligt! Sålde mest mössor, så det får bli mest sånt nästa år, för det blir nog definitivt ett nästa år! Mera om marknaden kan du se på min andra blogg, inspiration M.

IMG_2333

Det är kallt nu, och vi har lite problem med vårt värmesystem. Vattnet i elementen vill inte riktigt bli så varmt som det ska, så här är lite kyligt nog.. Peter har varit i kontakt med en gubbe flera gånger per telefon, och snart måste det nog börja ordna sig.. Skönt iallafall att det inte går en massa olja nu då det är kallt.

Ha en riktigt skön julväntan nu allihopa! Kanske hinner jag med ett inlägg innan jul, kanske inte.. Ta hand om er och era nära och kära!"

Kram, Lotta

11 kommentarer:

Louise sa...

Roligt att du sålde en del på marknaden!Du har en ny snygg header!

Smått och gott hos Lina sa...

Hej!

Låter som att ni kommer få en mysig jul!
Julmarknad låter trevligt, kan tänka mig att många vill köpa dina kläder, dom är ju så fina. Emil trivs utmärkt i sin pyjamas, tror säkert jag återkommer en annan gång med beställning.
Tack för kommentaren i bloggen, visst har du kommit ihåg att tacka flera gånger nu :-)

Jobbigt med värmesystem som inte fungerar, hoppas det löser sig snart.
God Jul!
Kram Lina

Moster sa...

Ja visst blir det jul snart. Jag blev i går påmind om att julen inte alltid är helt perfekt. Köpte en gran i påse från Hong Kong i år igen (har gjort så i säkert 10 år om inte mera) alltid förut har granin varit vackrare än man kunnat tänka sig men inte i år. Den är inte ens en gran utan en gigantisk buske som är brädare än vad den är hög. Den är helt sned och på ena sidan börjar kvistarna på nästan 1m höjd. Ja jag kan inte ens beskriva hus hemsk den är. Detta kommer att vara första gången som de får tillbaka en gran. Jag har nu fotat den och kommer att fråga om de vill ha den tillbaka (den ryms nog inte mera in i min bil i alla fall) eller om fotona räcker som bevis. Så vill jag ha en annan gran i stället. Nu är jag SUR, SURARE, SURAST
Kram Moster
PS. Ha en riktigt fröjdefull jul med familjen!

Lilith sa...

Roligt att det gick bra på marknaden!
Vad kul att din syster kommer som du inte träffat på så länge! Härligt att ha hela familjen samlad.
Hoppas ni får ordning på värmesystemet, det är inte så roligt när det börjar krångla just när det är som kallast... Mamma hade problem med sin värmepanna förra julen, trots att den bara var drygt ett år gammal! Alltid ska det vara något... Här var det nästan -23 för en stund sen, det är nog lite VÄL kallt det... Hoppas det blir varmare nu till helgen, men skönt att vi äntligen fått lite snö!
Om du inte hinner med fler inlägg före jul så får jag ta tillfället i akt och önska en riktigt god jul till dig och din familj! Ha det så bra! :)

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Åh så mysigt du har det Lotta!

Nej bloggen prioriteras inte här heller. Jag har fullt upp med livet...

Kram och god jul
Annica

Kamomilla sa...

Hoppas ni får upp värmen!!
Ha en skön fjärde advent, även om vinden viner i knutarna..

Ullis/Leva på landet sa...

Kul att det gick bra på marknaden. Så mysigt att få vara tillsammans med hela familjen.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Ullis/Leva på landet sa...

Kikar in för att önska dig

♥♥♥ GOD JUL ♥♥♥
Kram Ullis

Lallis - liv och leverne sa...

En riktigt fin fortsättning på Julen önskar jag dig, goa du.
Kram Lallis

Ullis/Leva på landet sa...

Önskar dig ett riktigt
~GOTT NYTT ÅR~
Kram Ullis

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Önskar dig ett Gott slut på 2009 och ett gott nytt 2010

Kram Annica

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...