01 december 2009

Ett litet livstecken så här den 1:a december..

Speciellt aktiv kan man  ju inte påstå att jag har varit här på senaste tiden.. Förkylningarna avlöser varandra och så hade jag magsjuka förra veckan också..

Men den mesta av min lediga tid går åt till att fixa inför julmarknaden! Det känns faktiskt lite stressigt och emellanåt tänker jag att det blir nog inget..

Men jag försöker njuta lite av att julen snart är här också! Vi har skaffat två hyacinter som vi har i köksfönstret och de doftar underbart. Hyacint är en av de bästa juldofterna för mig.

IMG_2303            IMG_2315     IMG_2320 IMG_2324

Hyacinterna har fått ett halsband av spets och en kartongbit där jag stämplat GOD JUL .

Trist då det är så mörkt hela tiden.. Mer än så här blir det nog inte nu..Ha en skön fortsättning på veckan!

Kram, Lotta

6 kommentarer:

Louise sa...

Javisst är hyacinter något av det bästa att dekorera med. Synd om alla dem som är allergiska för den starka doften. Lycka till med fixandet till marknaden!

Lilith sa...

Kul att få ett litet livstecken från dig! :) Tråkigt att höra att du varit sjuk, magsjuka är verkligen usch och blää... Hoppas du och din familj får vara friska nu så ni får njuta av advent!
Julmarknaden går säkert jättebra! Kan tänka mig att det är stressigt att hinna få allt klart, men vips så har du det undan!
Hyacinter är verkligen underbara, de hör absolut julen till. Det doftar verkligen JUL! :)
Ha en fin advent! :)

Ullis/Leva på landet sa...

Hoppas att ni ska få vara friska och krya nu då så du hinner allt som du ska innan julmarknaden. Håller med dig om hyacinterna.


Ha en bra helg!
Kram Ullis

cinah sa...

Vackra bilder på dessa underbara hyasinter..tråkigt nog kan jag icke ha sånna hemma, allergisk =( men det finns ju nästan lika vackra som är fusk nu förtiden..
Jag har skickat dig ett mail med en liten undran ;)
Hoppas allt gått bra med marknaden.
Kramiz

Kamomilla sa...

Hej!
jag har plats 19 på marknaden! :)

Kamomilla sa...

Halloj! Det var ju människor som mannagryn! Och avståndet var stort.. Jag slapp inte loss, varje besökare var ju en potetiell kund...Hade varit så kul att se dina produkter!!

Hur gick din försäljning? Jag hade väntat mig mer, men som sosial häppening var det oslagbart. :)

ha en skön tredje (nu redan???) advent!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...