25 januari 2010

Kalasdax!

Nu har det firats i dagarna sju! Nå nästan iallafall.. Max fyllde ju för en vecka sedan, men eftersom Peter var på jobb då, så hade vi kalas först igår. Nästan 20 gäster var det så det blev rätt trångt, men trevligt! Roligt att ha alla sina vänner samlade ibland, fast man egentligen inte hinner prata så hemskt mycket med var och en på sådana här tillställningar.

IMG_3414

Vi bakade en Igglepiggletårta till Max, eftersom in the Dreamgarden är hans favoritprogram på tv.. Igglepiggle sjönk ihop lite i kylskåpet under natten och fick nog några extra kilon.. Eller så kanske han åt upp något i kylskåpet.. Roligt att göra tårtan var det iallafall!

IMG_3415

Fina presenter fick Max också: Bl.a. Igglepiggle i mjukt format, leksakskastruller, ryggsäck, bok, kokbok, pussel, ryggsäck, glas, kritor, papper och en stiga eller formula som Max kallar den..

IMG_3438

Tänk att min lilla bebis redan är 2 år! Tiden går så fort..

Idag skulle jag egentligen ha en lång arbetsdag med möte och sedan besöka en sybloggare för att hämta några meter tyg jag beställt via henne.. Men så blir man ju flunssig såklart.. Så är hemma idag. Men det är ju nästan så nuförtiden att det är enda tillfället då jag hinner blogga..

Väntar på våren, ljuset och parisresan! Vi kommer att åka och hälsa på mina föräldrar under Påsken. Nu minns jag faktiskt inte om jag skrivit det här förr, men de ska vara i Paris fr.o.m. februari-maj. Underbart!

Ha det riktigt bra nu allihopa!

Kram, Lotta

7 kommentarer:

Livet på Sjögård sa...

Grattis till stora Max! Jag säger då samma, tänk vad tiden går. Min lillis blir 3 om några veckor, det var ju typ igår han va en liten baby.... :,)

Låter helt härligt med en Paris resa!! *avis*

Louise sa...

Alldeles ljuvlig tårta!! Ja det är väl bra för oss läsare då att du nån gång blir en aning flunssig...så får vi läsa dina inlägg :O) Skämt å sido, krya på dig!

Kamomilla sa...

Parisresa låter ju inte illa! Hann han bli två år redan, lillekillen? oj så tiden går! *förbryllad*

Galleri MochB sa...

Ja uj vad tiden går fort... Grattis till er lille/store kille :O) Och vilken skojig tårta!

A-P sa...

Ååå vilken fin tårta! Min brorson fyller år i mars och diggar också drömmarnas trädgård, den där skule han älska! Ska ni till Paris! Så härligt, särskilt på vårkanten. Skulle jätte gärna vilja åka dit. Då måste du fotografera massor. Krya på er där hemma. Här är vi på bättringsvägen nu från flunsan.

cinah sa...

Gud vilken härlig tårta =D Så läcker & snygg =) skulle genast vilja ta mig en stor bit!!
Här vräker snön ner idag =( usch & fy, riktigt busväder..så idag blir det att ligga på soffan,mysa med en kopp thé & en bra bok.
Varma kramar från mig

Sussi sa...

Hoppas du piggnar på dig snart, jag ligger också däckad )=
Vilken fin tårta till en så stor kille, och vad roligt för honom med alla fina paket.
Paris på våren, ni kommer att få det underbart.
Kram Sussi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...