23 februari 2010

Cupcake

Så var det redan tisdag! Jag tänkte ju mig att jag skulle “hålla igång” lika aktivt som förra veckan, men nu blev det inte riktigt så.. Men en härlig helg har vi haft!

IMG_3949

På lördag träffade vi syster Petra och Olli i Åbo och hade en riktigt mysig stund! Blev tyvärr ingen pulkaåkning då det var så kallt..På kvällen var det dags för ännu mera mumsig mat, den här gången färskpasta med kyckling och fetaost. Så spelade vi också Mexican train, som vi köpte på dagen. Ett riktigt roligt spel med dominobrickor.

IMG_3950

På söndag hade vi gäster! Min gamla klasskompis U och hennes familj. Det var första gången de var här och vi hade en riktigt trevlig eftermiddag. Deras son är tre dagar äldre än Max, så mera jämnårig kan man just inte vara. Då bjöd vi på nötyttrefilébiff med batatpuré och mango och chili chutney. Mums! Till efterrätt blev det Leilas blueberry cheesecake. Första gången vi testat den och tror minsann det blir en repris ganska snart..  

IMG_3946

Vi har med andra ord ätit som kungar hela helgen! Så blev det också en cupcake med mönster från en Tildabok på söndagen. En par dammsugare också! Ska nog sy mera mat och bakelser bara jag kommer igång!

IMG_3943

Snö snö snö är det ute.. Undrar nog lite hur det kommer att gå då allt ska smälta bort.. Fick ett fint mail av far min idag! De har de så bra i Paris, och där var 13 grader varmt idag. Vår!!

IMG_3945

    Ha en skön fortsättning på veckan nu!

Kram, Lotta

9 kommentarer:

Galleri MochB sa...

Önskar också att jag vore gift med en kock ;O) Igår makaroner, idag ris..... Mysig cupcake!
Kram Mia

Lina ♥ C´est la vie sa...

Vilka söta bilder!

Lina

Louise sa...

Man skall inte läsa din blogg om man är hungrig....för då börjar minsann magen knorra trefalt värre och snålvattnet rinner... :O) Ni verkar ha haft en mysig helg! Ha enbra fortsättning på veckan!

Anna-Paulina sa...

oj vad gott det lät med all mummsig mat. Vilka fina bilder! Dom där cupcakesen är riktigt fina, och kalorisnåla = )Vilken skillnad mellan norden och Paris. Jag har precis kommit in, ute var det - 31,5 grader. Brrrrrrrr. Ha en bra dag/ A-P

A home far away sa...

Åh så fina cupcakes!!

Ha en fin dag!
Kram Gunilla i Singapore

Sussi sa...

Så sött du syr! Man blir sugen att äta upp den, precis som sonen.
Härligt med trevligt sällskap och god mat, önskar en trevlig helg till er nu med, kram Sussi

Mojebarn sa...

Vad hungrig jag blir när jag läser ditt inlägg. Låter jättegott!
OCh cupcake'en ser smarrig ut den också.
/Mojebarn

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Vilken söt bakelse! 13 grader låter ljuvligt. Jag vill oxå till Paris;)

Kram Annica

Ullis/Leva på landet sa...

Så härliga bilder. Skulle behöva sådan cupcakes så att jag inte äter upp dem. Skulle vara mycket bättre för figuren:)

Kram Ullis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...