28 februari 2010

Jag kunde inte hålla mig….

..och la in en beställning på mönstertidningen Suuri Käsityölehti. Som prenumerationsgåva fick man denna fina väska som faktiskt var nästan så fin som på bilderna! Lite skrynklig här ännu dock då den var helt vakuumförpackad..

IMG_4002

Jag får fnatt då det blir vår och bara beställer en massa saker.. Man vill ju pigga upp sig lite. Här slaskar det någon slags snö  utanför fönstret nu.. suck. Igår var det plusgrader.

IMG_3995

Den här fina tulpanbuketten fick vi av förra helgens gäster! Den piggar verkligen upp! Själv kommer jag mig mest för att köpa vita tulpaner.. Tur att någon tänker annorlunda!

IMG_3998

Vi har haft en aktiv helg Max och jag. På fredagen kom Z med sin lilla A, på lördag var jag till frissan och så hade vi klassträff på kvällen! Det är så roligt att det fortfarande efter fyra år känns som om vi träffades igår! Och att alla vi sex som gick utbildningen till slut kunde komma. Vi var senast alla tillsammans på vårt bröllop i juli 2006. Fast det nästan är ännu bättre nu, då skolstressen är bortblåst och vi nu på många olika sätt har ännu flera saker gemensamt. Max har fått leka storebror hela helgen och har klarat det rätt bra trots att han nog ville ha sina saker i fred. Lilla A fick höra många gånger: “Älä ota, se on Mun, se on Maxin!” (Ta inte, det är min, det är Max.) Då Max är arg och bestämd så pratar han finska..

IMG_3992

Idag är jag ganska trött, då det blivit ganska lite sovet under helgen. Men lycklig ändå och så glad och tacksam att jag har så många fina vänner!  

Tack för att ni finns och att ni är så äkta! Alla ni som var här igår, men också alla andra! Kram på er!

Ha en skön söndag och en bra start på den nya veckan! Tänk, det blir Mars imorgon!

Kram, Lotta

9 kommentarer:

Louise sa...

Fin tulpanbukett! Visst är det trevligt med färg ibland! Väska ser också bra ut. Hittills har jag lyckats avvärja alla tidningsprenumerationer som försäljare försökt pracka på mig...men det hjälps ju inte när jag sen ändå köper en massa lösnummer :/ Ha en fin kommande vecka!

Kamomilla sa...

Jag har också beställ lite idag... en vårrock från ellos-hoppas den passar.
och igår tokhandlade jag reatunikor på Kappahl.. Man får lite vårfnatt visst.

Väskan är jättesöt!

Anna-P sa...

Haloj. Tack för kommentaren. Vilken snygg väska. Kanon när man får dem som prenumerationsgåvor. Jag fick 7 årgångar av suuri käsityölehti av min svärmor =)Finns ju en hel del skoj i dem. Är dock inte så mycket för att sy just nu då så mycket andra projekt upptar min tid. Men det går ju i perioder. Kanske kommer det en period då jag börjar sy mera. Fina färgglada tulpaner. Jag köper nog också mest vita eller rosa till mig själv. Men idag kom sambon hem med en bukett gula som verkligen piggar upp i köket =)Ha det fint./ap

Lotta sa...

Fin väska... även jag brukar passa på att beställa nån tidning då man får nåt fint på köpet...;)
Hoppas du hade en kul helg , med klassträff och dyl.
Här blev det bara kalasande.... kaka och kaka och chokokaka... måste väl ut o promenera i veckan ett tag...
Ha en fin vecka,
Lotta

Petra sa...

Låter som en ytterst fin helg! Härligt med fina människor och vänner omkring en som man känner att man trivs så bra med och är, som du skrev, äkta! Kram från syster!

Sussi sa...

Så kul med klassträff, och att alla lyckades komma =)
Det måste ju låta så sött att Max tar till finska när något måste understrykas!
Snygg väska att möta våren med.
Kram Sussi

Ullis/Leva på landet sa...

Låter som om du har haft en jättebra helg. Jag brukar också bli mer sugen på att handla på våren. Snygg din väska var.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Lilith sa...

Du kommer säkert att hitta en massa fina saker att göra i tidningen! Och prenumerationsgåvor är ju alltid kul att få.
Beställde själv lite saker på postorder igår, gardiner och fleecefiltar. Man blir ju så inspirerad av alla härliga vårfärger!
Jättefina tulpaner! Om jag själv köper blommor tycker jag också om vitt, men oftast är det mer färggranna blommor man får av andra. Och det är ju fint med en riktig färgklick också!
Låter som om du hade en riktigt trevlig helg! Hoppas du haft en bra början på veckan och att resten också blir bra! :)

Lotta sa...

Vår ja var är den. Tur är ju att vi kan ha lite vår inne. Vilken underbar bukett du har fått, synd bara att de inte står sig så länge. Tänk om snön kunde smälta lika fort.

Vad kul med klassfest ! Visst är det kul att träffa alla

Kram Lotta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...