16 februari 2010

Impuls x 4

Tack för era kommentarer angående gårdagens inlägg. Ryser fortfarande då jag ser bilderna. Mina föräldrar har som tur bekanta i Bryssel där de kunde övernatta. Har inte hört ännu om de kommit vidare därifrån till sitt mål..

Idag känner jag mig lite nere. Livet är inte alltid lätt och ibland gör man förhastade handlingar utan att tänka efter. Och med mycket större skada än vad man någonsin kunde tro..

Lite mindre allvarliga förhastade handlingar är impulsköp. Mycket sällan jag nuförtiden impulsköper något. Dels p.g.a. mitt miljötänkande numera och dels med tanke på att jag inte har tid.

Men en dag förra veckan, hade jag typ fyra minuter. På fyra minuter kan man köpa fyra tunikor. Prova dom hann jag ju såklart inte.. Men de passade nog riktigt bra och jag väntar ännu mera på vår och sommar nu då man också kan använda dom.. Fast den första kanske är lite julig..Inte ens 32 € blev det tillsammans, då de alla var på rea, och från Kapp Ahl som är bredvid min busshållplats kommer dom. Har kommenterat hos en par medbloggerskor att jag shoppat på Lindex.. Så går det sen då man inte handlar så ofta. Man vet inte ens varifrån man köpt något..

IMG_3787 IMG_3785 IMG_3788 IMG_3789

Ha en trevlig fortsättning på kvällen och veckan!

Kram, Lotta

8 kommentarer:

Louise sa...

Ja usch vad det kan hända en allt möjligt otäckt då man minst anar det....livet är skört! Fina tunikor, jag skulle gärna ta med mig nummer 3 till min garderob! Ha en skön fortsättning på veckan!

Sanna sa...

Vilka fina kläder!

Ja usch jag rös också då jag läste ditt förra inlägg och såg bilder på tågolyckan i husis i morse.. Vi har en vän till både mig och sambon som är mycket mycket sjuk just nu och vi hoppas han kommer att överleva (vilket inte alls är säkert..) :(( Man måste verkligen vara glad över det man har. Livet är så skört.

Kram Sanna

Katta sa...

Läste ditt förra inlägg, tror verkligen att skyddsänglarna var med dina föräldrar där.Skönt att de inte kom med tåget.Jättefina tunikor du köpt, Kappahl och Lindex är ju ingen större skilnad egentligen :) Stoor kram Katta

Livet på Sjögård sa...

Fina fynd! :)

Men nej så hemskt, så nära en tragedi er familj var! Och känner sorg för de som mist de sina där..... Livet är nog så oförutsägbart. Ta hand om varann!

Lilith sa...

Såg bilder på olyckan i tidningen och det såg verkligen otäckt ut... Man riktigt ryser när något sånt händer. Vilken tur att dina föräldrar inte var med på det tåget, och hoppas de snart kan fortsätta sin resa!
Ibland handlar man utan att tänka på konsekvenserna, som kan bli långt mer djupgående och omfattande än man kunnat ana. Vissa gånger går det att rätta till, andra inte... Man får bara hoppas det ordnar sig till slut, till det bästa.
Impulsköp kan bli både lyckade och... helt fel. Men i ditt fall blev det helt klart lyckat, jättefina tunikor! Hoppas du snart får börja använda dem. Man kan hitta mycket fint på KappAhl, och är det på rea dessutom så måste man ju passa på! :)
ha det så bra! :)

Sussi sa...

Ja visst är det tur att änglar finns!
Man ska aldrig ta något eller någon förgivet, ändå är det så lätt att glömma det. Så skönt att det gick bra för dina föräldrar, hoppas deras äventyr blir toppen framöver.
Kul med klädfynd, så fina dessutom!
Ha det gott, kram Sussi

Fyra årstider ♥ Fotoblogg sa...

Å vad mycket fint du köpt.
Kram Lotta

Petra sa...

Vilka fina blusar syster! Hoppas allt känns bättre nu, och det är skönt att mamma och pappa nu sluppit fram till Paris :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...