28 mars 2010

Earth hour

Igår kväll släckte jag alla lampor (förutom ljusserien i Max rum som vi använder som nattlampa..) alla maskiner och hade det riktigt mysigt! Stickningsgrejen började jag med, men ärligt talat så tycker jag nog det går fortare att sticka på riktigt..

Deltog du i Earth Hour?

IMG_4726IMG_4727IMG_4722 IMG_4725

IMG_4723

Fick en rapport från mina föräldrar i Paris, att Eiffeltornets belysning nog släcktes, men var avstängt bara ca 10 minuter.. Lite fusk tycker jag..

Igår hade vi en riktigt trevlig och mysig eftermiddag med L och M. Nog är det en så lycka att ha så många fina vänner!

Idag ska vi städa och baka inför eftermiddagsbesöket. Kommer nog att gå rätt livat till med sex 2-åringar i huset.. Men riktigt roligt ska det bli! Skriver det alltid, men så ska jag ju sy också.. Idag ska det göras färdigt många saker!

Ha en skön söndag! Ni kommer väl ihåg att det är sommartid nu?

Kram, Lotta

4 kommentarer:

Mycket annat & lite betong sa...

Hej!
Jodå, vi släckte ljuset igår kväll. Jag såg inga ljus omkring oss heller, men vi hade en väldig dimma så jag vet inte vilket det berodde på. Tack för påminnelsen om sommartid, jag hade glömt....

Agneta

Katta sa...

Självklart släckte vi lamporna men vi kom inte på det förrän tio minuter sent men sen fick det vara släckt resten av kvällen för det var så mysigt med bara levande ljus. Tack för inspirationen du skickade över, den börjar krypa in i mig igen nu ;) Kram Katta

Livet på Sjögård sa...

Vi släckte så gott som alla vi med, sedan när vi kom ihåg det (lite försenade var vi)... :)

Låter som ni har fullt upp! :)

Lallis - liv och leverne sa...

Jo, jag deltog i Earth Hour:) Och vilka fina kort du visar!
kram Lallis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...