15 mars 2010

Två lådor från en gammal symaskin kan bli en extra hylla till köksbänken

Så gick det under helgen. Fick en energikick och målade en del grejer som funnits på målningslistan en längre tid. De här lådorna, grundmålning och ett lager färg av vardagsrumsbordet, insidan av Max klädskåp och sista dragningen av en liten hylla som inte har någon plats ännu..

IMG_4291

Ända sen jag skruvade isär min gamla symaskin har de här lådorna inte riktigt hittat sin plats. Har inte kunnat bestämma mig om de ska målas eller inte.. Nu fick de ett lager färg på sig och jag bestämde att det får räcka. Tycker det är fint då de ser lite slitna ut. Blev perfekt som en extra hylla på köksbänken. Där är rätt trångt nämligen. Nu får lite mera grejer plats!

IMG_4290

När jag sätter igång att måla så händer det ofta att jag sen springer omkring med penseln och en stirrig blick och letar efter flera saker att måla då jag en gång håller på.. Måste se lite lustigt ut..

Och jo.. jag vet att man väl inte ska förvara vitlöken så här egentligen.. Men i brist på annat så får det duga med denn glasburk..

Igår var jag på en riktigt lyckan loppisrunda! För ca 20 € fick jag:

 • en traktor och en polisbil till Max
 • väst och finbyxor till MaX
 • t-skjorta till Max
 • ett gammalt fint slitet serviringsfat
 • En krans
 • Ett tyghjärta
 • En ask med små klädnypor till olika pyssel
 • En sänglampa till Max

Idag har jag varit på jobb och Max hos dagtanten. Han är nog helt okej men förskräckligt gnällig.. Eller så är det bara två-års trotsen.. Så kom den veckan igång! Veckans program:

 • Sy färdigt och leverera en beställning
 • Åka till Stockholm på fredag kväll, tillbaka på söndag morgon. Med mina arbetskamrater. Ska bli riktigt skojigt!
 • Kanske, kanske om jag orkar, fara till hantverksmässan på söndag..

Ha en trevlig fortsättning på veckan!

Kram, Lotta

8 kommentarer:

Pink and white dreams sa...

Hej

dina "hyllor" blev ju riktigt fina, känner igen det där med för lite yta i köket, fastän vi har två köksbänkar, en lång och en lite kortare. Visst är det skoj att fynda på loppis och i synnerhet för en liten peng. Det gjorde jag också i söndags.

Sabi

Kamomilla sa...

Vad fint det blev, en genial ide´! Jag är likadan med penseln, yrar omkring så jag kan gott föreställa mig hur du såg ut...

Louise sa...

Lådorna blev riktigt fina ju!! Du verkar vara på gångs :O) Jo och angående din kommentar hos mig senaste så kan jag bara konstatera att viss skulle det sitta ganska bra med Paris under påsken...

StrandviksVillan sa...

Så kul att åka iväg på en liten tripp!
Så fina hyllorna blev! Fiffigt att få till mer utrymme på det viset.

Ha en bra vecka och hoppas Max bara hade vaknat på fel sida ;)

Galleri MochB sa...

Jag har också börjat måla igen efter ett låångt uppehåll! Och jag är precis som dej, när jag en gång börjar hittar jag bara fler saker att måla :O) Lådorna blev perfekta som hyllor!

Mia sa...

Vad aktiv du varit, snyggt blev det också! Jag har också funderat på att ta mig till hantverksmässan, ska vi slå följe om du orkar ta dig dit trots kryssningen?
H: Mia

Moster sa...

Hejsan

Du har en award att hämta på min blogg.

Kram Moster

Mycket annat & lite betong sa...

Vilken bra idé med lådorna, att samla småsaker i.

Hälsningar Agneta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...