03 juni 2010

Hurra hurra..

..för mig idag, på min födelsedag! Nästa år blir det 30 och stort kalas. I år firar jag rätt lugnt. Vi firade egentligen lite igår redan, eftersom Peter åkte på jobb idag igen. Marängtårta, grillat, skumppa, solsken och fina presenter! Tack!

IMG_6001 IMG_5999

Några av presentböckerna! Dom har kommit på posten idag, och ska åka och hämta ut dom imorgon. Hoppas det går bara, då de är på Peters namn.. Fick också Romantiska hem & Inspiration i vitt. Bättre sent än aldrig.. En bibel!

image image image

Sen hade mor och far fått en bild av Max avmålad på Mont Martre i Paris! Jättefin! Tyvärr har jag batteriet slut på kameran just nu, men ska fotografera bilden så fort jag fått den upp på  väggen. Ett vitt eiffeltorn fick jag också! :o) Och helt som att inte det här skulle varit tillräckligt, så fick jag också ett bidrag till ett nytt objektiv till kameran. Har bara det som kom med då jag fick kameran för ett år sen. Så nu ska det bli ännu bättre bilder snart!

Imorgon åker vi till Ekenäs, och då har jag hört att det kommer några presenter till.. Fy vad bortskämd man är! Lite presenter till mig själv har jag ju också skaffat. Några symaskinstillbehör, en härlig skjorta från Ellos och några böcker till mig själv..

GetAttachment.aspx

Bara den kommer imorgon, så ska jag ha den på mig på lördag. Då ska jag på 10-års studentfest. Alltså 10 år sedan jag blev student. Ska bli riktigt roligt faktisk!

Ligger lite efter på bloggfronten. Har några grejer jag skulle vilja blogga om, men har inte hunnit.. Har bl.a. möblerat lite om i vardagsrummet och sovrummet är ju typ färdigt, och så har vi anlagt ett trädgårdsland. Ja, vi gjorde ju det ifjol redan, men i år blev det lite mera som ett litet rum. Väggar av armeringsjärn, en gammal dörrkarm som planteringslåda, en gammal korgsoffa, en bänk och lite krukor och lite annan rekvisita. Nu är det bara att vänta på att potatisen, salladen, rucolan, ärterna och morötterna börjar växa då!

IMG_5981

Nu kom det med en bild ändå! Här kommer potatisen i jorden! Men mera kommer senare! Nu ska jag fortsätta fira födelsedag med att dammsuga lite.. Max har haft en massa sand i byxbuntarna som han nu spritt ut lite över allt..

Ha en skön kväll och en skön kommande helg!

Och så får ni gärna gå med i min Facebookgrupp för Inspiration M också! Om ni inte redan har gjort det! Och delta i min Give Away!

giveaway facebookinspirationm

Kram, Lotta

13 kommentarer:

Kamomilla sa...

gratts säger jag här oxo, fast jag redan sagt det på facebook :)

Hem och Lycka sa...

Stort grattis!

kram Mia

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Stor grattiskram på födelsedagen!

Kram Annica

Galleri MochB sa...

Grattis! Vilken smaskig tårta och vilka många fina presenter du fått :O)
Ha en skön helg! Kram Mia

Mia sa...

Fast jag grattat igen så tål det att upprepas! Måste bara kommentera klänningen, jag beställde en likadan för ett par veckor sedan =) Härlig kvalitet, men i verkligheten var den lite för vid för min smak så i helgen kommer symaskin fram. Ha det trevligt i Ekenäs!

Mycket annat & lite betong sa...

Oj då, då kom jag lite för sent. Grattis ändå! Det var många fina presenter.

Hälsningar Agneta

Ullis/Leva på landet sa...

Ett stort grattis några dagar i efterskott. Hoppas att du fick en riktigt bra dag.
Kram Ullis

Sara Mårtensson sa...

Stort GRATTIS i efterskott!! :-D
Mums vad god tårtan såg ut att vara! Jag älskar marängtårta ;-)
Ha en fin kväll!
Kram Sara

StrandviksVillan sa...

Stort GRATTIS i efterskott!!
Wow så mycket fina presenter du fått!

Trevlig söndag!

Katta sa...

Stoort grattis i efterskott vännen!! Vilken smarrig tårta. Gillar verkligen ditt ataket av rostigt armeringsjärn, det ligger en hel drös sånt nära där vi bor skulle vilja ha det och göra nåt snyggt av :) Ha det bra, kram Katta

Louise sa...

Grattis så här litet i efterskott....jag är litet efter i mina blogguppdateringar! Hoppas 10-årsstudentfesten också var kul!

cinah sa...

Grattis grattis i efterskott vännen!
Hoppas dagen var kanon bra..fast nästa år kommer att bli ännu bättre ;-)
Här rullar det på,ska in på ett xtra ultraljud i morron,har sånna kraftiga sammandragningar & blir alldeles svimfärdig =( Så då ville de kolla för säkerhetsskull på specialistmödravården..å de känns ju skönt!Är ju bara iv.32 så ja vill ju gärna att Parvel stannar ett bra tag till..Men det går nog bra=)ska bli kul att få se hur Parvel ser ut nu =D
Sköt om dig vännen varma kramizar från Jämtland

Sanna sa...

Stooort GRATTIS på födelsedagen!!(även fast det är i efterhand). Jag fyllde år 4.6. Vimplarna var helt otroligt fina!Skall blogga om dem sen då jag hinner!
Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...