23 juli 2010

Bröllop!

Tiden går. Snart börjar känslan att semestern snart är slut krypa fram.. Men ännu har jag nio dagar ledigt kvar! Och sommaren fortstätter ju säkert efter det också! Lite det jag är orolig för också, för vi har så fruktansvärt varmt på jobbet..

Förra lördagen var vi på bröllop! Bjuder på några bilder! Det var fint, vackert och lyckat! Ett vackert par! Önskar er lycka till!

IMG_7778 IMG_7802 IMG_7789IMG_7703IMG_7705 IMG_7706 IMG_7707 IMG_7987

Under veckan som gått har vi gjort följande:

  • Varit i Ekenäs (på landet) söndag till tisdag. Promenerat, ätit gott, jagat getingar, varit och simmat till Skåldå.
  • Varit till Mumindalen och svettats med andra barnfamiljer
  • FIxat ute: Peter har byggt en trappa från altanen ner till uteköket (som jag faktiskt inte visat här ännu..) Jag har börjat renovera lekstugan på allvar. Taket är nästan färdigt, väggarna målade en gång. Kommer att bli så fint!
  • Varit till Ikea och fyndat ett utebord för 18,90€! Just ett sånt som vi varit ute efter! Max fick också en köksstol.
  • Igår firade vi 4-års bröllopsdag! Mest fixade vi och åkte omkring och köpte material, men på kvällen tog vi en räksmörgås och ett parti yatzy på terassen i skenet av stormlyktor. Det är riktigt mörkt nu om man hålls vaken så länge. Mysigt på sitt sätt!

Idag ska vi ha grillfest! Verkar ju bli en vacker dag! Igen! Otrolig den här sommaren! Ha en skön helg!

Kram, Lotta

3 kommentarer:

Louise sa...

Vilka stämningsfulla bilder du visar, fint dekorerat på bröllopet! Ja vi fortsätter att njuta av den finska sommaren! ha det bra!

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Vackra bröllopsbilder:)

Kram Annica

Mamma Mimmi sa...

Vad kul att du lämnade en kommentar hos mig, så att jag hittade till dig. Jag tittade snabbt in på din inspireation M blogg - herregud så mycket fint du skapar! Jag ska ta mig en noggrannare titt när min lille Max (!) kommer upp till ny storlek. Snabbt går det...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...