01 augusti 2010

Ett hörn av vardagsrummet och stukad lilltå.

Jaha. Nu har jag lyckats. Vet inte ens vart jag var på väg, men igår kväll råkade jag slå in lilltån i soffan så den bröts åt fel håll riktigt ordentligt. Gjorde så helsikes ont! Bättre idag, men haltar omkring och kan såklart inte ha skor på mig. Och imorgon ska man på jobb. Och hur ska det gå att köra bil? Måste testa idag om det går.. Vill ogärna sjukskriva mig p.g.a. en lilltå. Men kan jag inte cykla eller köra bil så får jag inte heller Max till dagvården. Måste ta en titt i skåpet om jag över huvudtaget har några skor jag kan använda, eller om jag får klippa sönder ett par.. Hoppas bara att tån inte är bruten..

För en tid sedan möblerade jag om lite i vardagsrummet/matsalen.  Svängde på matsalsbordet och då blev det passligt plats för min fina vita stol och ett gammalt syskrin. Bredvid syskrinet står min gamla dockvagn som Max nu använder ganska flitigt. Både dockan och bilar får ta sig en åktur emellanåt!

IMG_8264

På bordet bledvid står en gammal symaskin och ett olivträd. Roligt med lite syinspirerad inredning då det ju är mitt största intresse. 

IMG_8268

Tallrikshyllan kan man flytta runt saker på enligt smak. Nu  finns där prylar i silver, blått och vitt. Det mesta är loppisfynd eller gamla saker som jag fått av min mamma. Förutom det lilla vita porslinseiffeltornet! Nog måste man ju ha ett eiffeltorn, och så hittade mamma ett vitt sådant som jag fick i present!

IMG_8271

Vägglampetterna är Peters mammas gammla som jag spraymålat vita. De har fått nya lampskärmar. Är inte riktigt nöjd med dom.. Men de gula skärmarna passade inte så bra efter målningen. De saknar ännu sladd dock..

Idag är det min sista semesterdag och nu har vi kommit fram till tvåltillverkningen! Ska bli så spännande, och bra test för mitt tålamod, då det ju tar en ganska god stund innan man kan börja använda tvålen..

inspiration M bloggen har jag också lagt upp lite nytt. Ta gärna en titt!

Ha det bra!

Kram, Lotta

3 kommentarer:

Clarice sa...

Har du tänkt laga tvål på riktigt, med lut och olja? Det komemr rätt så giftiga gaser från det och så är det ju mycket frätande innan den är klar. Tänker nu främst på Max. Som så är tvåltillverkning kul och resultatet blir super bra. Lycka till!

Kamomilla sa...

vad fint ni har det!!!
Synd med tån, men kolla nu att du inte gör den sjukare med att köra bil...

Smått och gott hos Lina sa...

Så fint och hemtrevligt!

Vilken otur med tån :-( Hoppas den blir bra snart!

Kram Lina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...