17 oktober 2010

Renoveringen fortsätter

Veckoslut! Igår fortsatte renoveringen. Inga vackra bilder ännu alltså. Peter fick upp takpanelen i det nya rummet. Medan jag låg och latade mig på sängen.. Jag måste ju vila upp mig inför kvällen ju.. Och en trevlig kväll var det!

IMG_9294

När jag ser bilden nu så inser jag att jag ju aldrig visade hur sovrummet blev då det blev färdigt. Som ni ser så fattas lite lister ännu, men de får väl komma upp i samma veva som de övriga listerna. Pigtittaren har jag aldrig visat heller. Den köpte jag i Umeå förra sommaren. Liknande får man betala minst 80€ för i Finland, men jag betalade 250 kr för denna. Funderar på att måla det bruna och lämna de svarta detaljerna..

IMG_9311

Och Max är så duktig medan Peter jobbar. Då jag inte är hemma och kan underhålla honom, så leker han. Det blir ju rätt stökigt, men vad gör det. Han har roligt.. Här är någon slags granfundering i de färglada burkarna.. Och man kan ju fundera vad som har hänt på tågspåret. Är så glad över att vi har lyckats att inte skaffa så jätte mycket leksaker. De ni ser på bilden är leksaker i trä, eller leksaker från loppis eller Peters och mina gamla.

IMG_9310

Här förskönas inget.. Så här ser det ut nu.. Kanske det blir några stylade bilder en annan dag..

IMG_9315

Och tackpanelen på plats. De träbjälkar som kommer att bli synliga funderade vi på att betsa mörkbruna som en liten kontrast. Nu ska jag gå och hjälpa Peter att lägga golvet.. Eller så lägger jag mig på sängen..

Ha en trevlig söndag! Här skiner solen och livet leker!

Kram, Lotta

5 kommentarer:

Sanna sa...

Så fint det blir!Ni har ett så fint och mysigt hem! Här skiner solen också! Ska gå och spela domino med sonen.
Ha det bra!

Kamomilla sa...

Vad fint det blir!

Lilith sa...

Det var roligt att läsa dina svar i förra inlägget, intressant läsning om dig! :) Ingen fara att det dröjde lite, det är ju lätt hänt att man glömmer bort sånt... Och bättre sent än aldrig heter det ju! ;)
Det kommer att bli så fint när ni är klara! Kollade annars ditt inlägg om Google-översättningen, och jisses vad den var rolig! Stackars dem som måste förlita sig på den översättningen, de fattar säkert inte ett dugg... :D
Ha en fin vecka! :)

Wilda Stenlyckan sa...

Vad fint det blir hos er! Huslängtan är stor hos oss ;-) Vi vill också renovera ett hus!

Tack för dina gulliga ord hos mig!
Du har också ett vackert barn :-)

Kram Sara

Mycket annat & lite betong sa...

Vad kul med renoveringen, det blir jättefint! Varje sak som blir klar känns så skönt.

Trevlig helg!
Agneta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...