15 oktober 2010

Award och fredag

beautiful-blog-award_99458316_998568721

Den här awarden fick jag för hur länge sen som helst (skäms) men bättre sent än aldrig! Tack Lilith med bloggen Skogsdoft & Havsbris.

Dessa förpliktelser väntar en glad blogg award-tagare:

- Kopiera in award-bilden i sin blogg för att visa att man fått den.

- Tacka och länka till den som nominerade en.

- Nominera sju andra bloggare och länka till dem.

-Berätta sju intressanta saker om sig själv.

Sju intressanta saker om mig själv.. Tycker ju att jag har gjort det här förr, men ska försöka komma på något “nytt”!

1. Jag älskar att organisera och fixa, men är också väldigt bra på att stöka till det..

2. Jag har studerat ett år i Pargas på en ettårig folkskolelinje som hette Show&Intertainment. Musik, teater och dans i ett helt år!

3. Jag strävar till att leva ekologiskt, utan att bli extrem. Bl.a. sopsortering, kompostering, handla saker och kläder på loppis, ekologisk städning och ekologiska hygienprodukter hör till min vardag. Och bättre kan det alltid bli.

4. Jag har inte läst en hel bok (roman) sen Max föddes. Inte för att jag inte skulle ha lust, utan för att jag helt enkelt inte hinner på dagarna och orkar inte på kvällarna då jag somnar genast då jag lägger huvudet på dynan..

5. Då jag lägger Max brukar jag sitta och fundera på olika inredningsprojekt och flytta möbler i huvudet..

6. Jag vill måla! Har hur mycket som helst som jag vill måla. Men att öppna målarburken och hitta en pensel nu känns ganska långt borta..

7. På min önskelista just nu står en vit Ektorpsoffa (jo, jag vet..)och en mixer att laga bl.a smoothies med. Så hemskt mycket annat önskar jag mig inte just nu.. Idag köpte vi en ny dammsugare. Det har jag också önskat länge.. Fast vi hade sparat så mycket plussapoäng så vi behövde inte betala så mycket för den..

Jag väljer att skicka awarden till följande bloggerskor:

Ni betyder alla mycket för mig med era snälla kommentarer och ni orkar hänga med trots att jag inte är så aktiv alltid.. Kram!

Och så bjuder jag på lite skörd! Det blev en del morötter, men stora blev dom inte.. Får se om jag alls ids försöka nästa år.. Rucolan gick bra, men vi var borta just då den var som bäst och då vi kom hem så hade den nästan torkat bort.. men sånt hinner man fundera på sen på våren!

IMG_9268

Nu ska jag fortsätta fira fredag! Vi ska se på film och äta “rostade” cashewnötter! Supergott! Steks i stekpanna med farinsocker, salt och lite chili. (tror jag..) mums!

Och imorgon ska jag gå på mitt livs första Zumbatimme! (om man bortser från Zumban med Bettina S på jobbkryssningen..) Man måste anmäla sig på förhand, och tror att det är riktigt bra för då kommer man väl iväg..Annars blir jag lätt så lat!

Kram, Lotta

6 kommentarer:

Louise sa...

Jag tycker att dina morötter ser härligt goda ut...små och saftiga :) Lycka till med zumban...jag har ännu inte provat..

Kamomilla sa...

Tack snälla du, jag niger och ler men skickar inte vidare för det bestämde jag redan när jag började blogga. Jag har gjort ett principbeslut ang awarder och reklam. Men jag blir alltid lika glad när jag får en award. :)

Roligt att läsa om dig!
Ha en skön lördag!

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Stort tack för awarden! Det värmer när man själv är urkass på att blogga just nu!

Kramkram
Annica

Ullis/Leva på landet sa...

Så kul med lite renovering, här händer ingenting just nu, men det finns hur mycket som helst bara man vill ;) Så fina morötter du har.

Ha en fortsatt bra helg!
Kram Ullis

Livet på Sjögård sa...

Fina morötter :)
Tack för den, blev glad :)
Jag ska försöka mitt bästa med att komma på 7 saker om mej själv.....

Galleri MochB sa...

Tack för den :O) Intressant läsning, får se om mitt liv är lika intressant ;O) Hoppas du hade kul på zumban. Jag gillar det, men har ännu inte kommit igång denna höst...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...