14 oktober 2010

Vitt

En par detaljbilder från köket bjuder jag på idag. Tycker att det blivit rätt mörkt inne hos oss på sistone.. saknar det vita.. men snart har vi ju ett nytt utrymme att inreda. Det får bli en del vitt där tror jag minsann!

IMG_9055IMG_9054

Idag kom Peter hem igen! I helgen ska vi fortsätta med renoveringen, men så ska jag faktiskt också gå på “tjejkväll” på lördag. Ska bli riktigt roligt!

Vi har ny Internetanslutning nu, Elisa viihde. Så nu kan vi sitta vid var sin dator. Och min fungerar nu också! Inte så socialt kanske, men det betyder iallafall att jag kanske börjar blogga lite mera också då Peter är hemma.. ska försöka.. Praktiskt med det är också att man kan hyra filmer utan att behöva sätta sin fot utanför dörren. Bra för oss då vi har ca 10 km till närmaste videouthyrningsställe. Och snabbt är det dessutom!

Men fortfarande blir alla bilder på varandra då jag lägger in flera. Någon som vet var jag kan ha ändrat någon inställning?

Kallt är det. Några flingor snö kom i det i förrgår och idag kom det ordentliga hagelskurar. Hoppas bara att vintern inte tänker komma ännu..

Ha en skön kväll och imorgon är det redan fredag igen!

Kram, Lotta

3 kommentarer:

Louise sa...

Fin ny header!!

Lotta sa...

Hejsan. Ny header , ser jag. Vitt-me like! ;)
Vi har oxå Elisa Viihde och det funkkar bra. Vi brukar oxå hyra filmer alltid då och då. Fick ni oxå 3 gratis filmer??? Dessutom har de bra utbud... det finns ju två ställen att välja ifrån;... Hoppas ni har det bra och får mycket gjort nu när mannen igen e hema. -Lotta-

Galleri MochB sa...

Vi vaknade till ett vitt snötäcke idag :O) Det är mysigt men hu så kallt och hu så halt på vägarna...
Skön helg och ha en kul tjejkväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...